ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Γκόμες: Ο Κριστιάνο είναι σαν τον Κεν, τόσο όμορφος”

Γοητευμένος δήλωσε ο Πάπου Γκόμες όταν μίλησε για την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους στα αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Γκόμες: Ο Κριστιάνο είναι σαν τον Κεν, τόσο όμορφος”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που πολλές φορές προκαλεί δέος στους αντιπάλους. Οι εμφανίσεις του και γενικότερα οι επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με θαυμασμό. Ο Πάπου Γκόμες όμως εκμυστηρεύτηκε την έκπληξη που του προκάλεσε η γοητεία του Πορτογάλου κι εκτός γηπέδου. Γκόμες

Έπαθε πλάκα με τον “χτιστό” Κριστιάνο ο Πάπου Γκόμες

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο 35χρονος φροντίζει διαρκώς την εμφάνισή του. Τόσο με την ασταμάτητη άσκησή του, όσο και με τον αψεγάδιαστο τρόπο ζωής του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τα πάντα οργανωμένα με το… ρολόι και δεν παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο του προγράμματος του. Σαν ρομπότ.

Αυτή η αφοσίωση άλλωστε τον διατηρεί σε κορυφαίο επίπεδο στην ηλικία που βρίσκεται. Σε ηλικία που άλλοι συνάδελφοι του βγαίνουν στην απόσυρση, αυτός παραμένει ακμαιότατος. Μία κατάσταση που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχεις και πολλές και διάφορες κατακτήσεις εκτός αυτού.

Τελευταία και πιο… περίεργη από τις προηγούμενες είναι αυτή του αντιπάλου του Πάπου Γκόμες. Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι προ ημερών στο ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους με την Αταλάντα. Μετά το τέλος αυτού ο Αργεντινός έψαξε τον αστέρα της Γιουβέντους για χάρη του γιου του. Οι δηλώσεις του όμως για την εν λόγω συνάντηση είναι άκρως κολακευτικές (;) για τον Κριστιάνο.

“Με την βοήθεια του Πάολο Ντιμπάλα μπήκαμε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Εκεί ζήτησα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο εάν μπορούσε να βγάλει μία φωτογραφία με τον γιο μου. Υπόσχομαι πραγματικά πως μοιάζει με ψεύτικη! Είναι απίστευτος, σαν μία ψεύτικη κούκλα. Είναι απίθανο. Είναι σαν τον Κεν, αυτόν από την Μπάρμπι, τόσο όμορφος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ