ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Λάμπαρντ: «Θα έπινα και μπύρα με τον Κλοπ, μετανιώνω για όσα είπα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ απολογήθηκε για την... αντίδραση του στο ματς με την Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα θέμα με τον Κλοπ.

Λάμπαρντ: «Θα έπινα και μπύρα με τον Κλοπ, μετανιώνω για όσα είπα»

Η Τσέλσι με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι του συλλόγου δείχνει πως είναι έτοιμη για να επιστρέψει στην διεκδίκηση τίτλων. Η φετινή σεζόν μπορεί να ήταν εξαρχής δύσκολο λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών, ωστόσο δεδομένου των δυσκολιών, η πορεία της μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρείται.

Πριν λίγες ημέρες, η ομάδα του Λάμπαρντ δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτθαλήτρια Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, γνωρίζοντας την ήττα με 5-3. Σε μια αναμέτρηση που ο προπονητής των Λονδρέζων βγήκε εκτός… εαυτούς, καθώς υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.

Ο Άγγλος τεχνικός… μίλησε με άσχημο τρόπο προς τον πάγκο της Λίβερπουλ και η αντίδραση του έχει καταγραφεί και σε βίντεο. Μάλιστα έχει γίνει… viral στα social media. Ο ίδιος φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίον και μίλησε, τονίζοντας όμως πως οι βοηθοί του Κλοπ… προκαλούσαν. Πάντως υποστήριξε πως πάντα θα παλεύει για το καλό της ομάδας του, όταν βλέπει πως αδικείται. 

Λάμπαρντ

Ενώ, όσον αφορά τον Κλοπ, τόνισε πως… δεν έχει κανένα θέμα με τον Γερμανό. Αντιθέτως, θα έπινε και μπύρα μαζί του για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του!

«Για να μιλήσω ειλικρινά, έχω δει το βίντεο και το τι έχω πει. Μετανιώνω για την γλώσσα που χρησιμοποίησα. Ξέρω πως παίζει πάρα πολύ στα socia media και το βλέπουν. Όμως, όσον αφορά το πάθος μου και την πρόθεση μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου, όχι δεν μετανιώνω για αυτό», τόνισε.

«Έγιναν πολλά πράγματα στους πάγκους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Κάνει σπουδαία δουλειά. Εγώ θα έπινα και μπύρα μαζί με τον Κλοπ για να τον συγχαρώ για την επιτυχία τους», είπε.

«Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν όμως. Όχι από τον Κλοπ, αλλά από τους ανθρώπους που ήταν στον πάγκο της Λίβερπουλ. Τα συναισθήματα είναι… πολλά εκείνη την στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Λονδρέζων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ