ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Μίλνερ: Ξέσπασε βρίζοντας τη Γιουνάιτεντ στην απονομή

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ξέσπασε κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία βρισιά κατά τη διάρκεια των πανηγυριών στην απονομή.

Μίλνερ: Ξέσπασε βρίζοντας τη Γιουνάιτεντ στην απονομή

Ο Τζέιμς Μίλνερ πανηγύρισε την τρίτη Πρέμιερ Λιγκ στην καριέρα του και πρώτη με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα τα είχε κατακτήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 34χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιντς Γιουνάιτεντ, μία από τους μεγάλους εχθρούς των “κόκκινων διαβόλων. Στη συνέχεια πέρασε από την Άστον Βίλα και τη Νιουκάστλ προτού καταλήξει το 2010 στη Σίτι. Εκεί κέρδισε το πρώτο του τίτλο το 2010 και το επανέλαβε to 2014. Όπως καταλαβαίνει κανείς έχει αγωνιστεί σε 3 ομάδες που μισούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της απονομής ο Μίλνερ ξέσπασε κατά μεγάλης αντιπάλου του συλλόγου βρίζοντας την. Το σκηνικό απαθανάτισε ο Βαϊνάλντουμε με την κάμερα του κινητού του κατά τη διάρκεια ενός live στο instagram. Ειδικότερα, ο Άγγλος μέσος ακούστηκε να λέει: «Είναι η πρώτη φορά που ήθελα να δω κόκκινη κορδέλα (σ.σ. στο τρόπαιο). Προηγουμένως ήταν πάντοτε οι γ@μημένοι μ@λάκες της Γιουνάιτεντ“.

https://twitter.com/Watch_LFC/status/1286073207175487491

Στόχος να ξεπεράσει τον εαυτό της

Στην τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν, η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή μετράει 96 βαθμούς ενώ πέρυσι τερμάτισε με 97. Αν κερδίσει τη Νιουκάστλ εκτός έδρας τότε θα φτάσει τους 99, πραγματοποιώντας συλλογικό ρεκόρ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, θέλει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια. Έτσι, μιλώντας στο Sky Sports λίγο μετά την απονομή του τροπαίου,  έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν

“Δεν θα σταματήσουμε. Δεν θα σταματήσουμε. Έχουμε προκλήσεις, εσωτερικές προκλήσεις. Μπορούμε προφανώς να βελτιωθούμε. Έχουμε τους παίκτες. Ο Ναμπί Κεϊτά έπαιξε σχεδόν μόνο το τελευταίο μέρος της σεζόν. Έχουμε σχεδόν την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλλο βήμα. Αλλά πρέπει να το κάνουμε, γιατί οι άλλοι δεν θα μείνουν στάσιμοι. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τίποτα, εκτός από το ότι θα προσπαθήσουμε.”

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής παραδέχτηκε ότι θα τραβήξει μια αναμνηστική φωτογραφία και με τα τέσσερα τρόπαια, ώστε να θυμάται για πάντα το επίτευγμα.

“Είναι απίστευτο να είμαστε ειλικρινείς. Κερδίσαμε τέσσερα τρόπαια – μεγάλα – και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Κανονικά είμαι ένα άτομο που δεν χρειάζεται να τραβάει φωτογραφίες με κάτι. Εφόσον μπορώ να το θυμηθώ, αξίζει τον κόπο. Αλλά θα έχω μια φωτογραφία με τα τέσσερα τρόπαια γιατί δεν συμβαίνει συχνά.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ