ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα σε Σίτι: Θες Σεμέδο; Δώσε αυτούς τους δύο!

Για την απόκτηση του Νέλσον Σεμέδο ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, με την Μπαρτσελόνα πάντως να έχει γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις της.

Μπαρτσελόνα σε Σίτι: Θες Σεμέδο; Δώσε αυτούς τους δύο!

Πολύ ακριβά θα πρέπει να πληρώσει η Μάντσεστερ Σίτι εάν θέλει να αποκτήσει τον Νέλσον Σεμέδο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ζητήσει τον Πορτογάλο μπακ από την διοίκηση και μάλιστα οι “πολίτες” είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί μάλιστα ενημέρωσαν τον αγγλικό σύλλογο για τις απαιτήσεις τους. Αυτές πάντως δεν είναι οικονομικές, αλλά πρόκειται να στερήσουν δύο αμυντικούς από το ρόστερ του πρώην τεχνικού των “μπλαουγκράνα”. Σεμέδο

Θέλει Γκαρθία και Κανσέλο ο Σετιέν

Το ενδεχόμενο ανταλλαγής των δεξιών μπακ τους συζητάνε οι δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Ζοάο Κανσέλο και θέλει να τον δώσει. Το βαρύ συμβόλαιό του είναι δυσανάλογο της προσφοράς του στην ομάδα και οι “πολίτες” προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν.

Για τον λόγο αυτό έχουν προτείνει στην Μπαρτσελόνα μία ενδεχόμενη τράμπα, η οποία θα στείλει τον Κανσέλο στο “Καμπ Νου”, με τον συμπατριώτη του Νέλσον Σεμέδο να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο. Οι Καταλανοί έχουν βγάλει και αυτοί στο σφυρί τον παίκτη τους. Όμως, η εν λόγω ανταλλαγή δεν δείχνει να τους ψήνει.

Ιδανικά θα ήθελαν να πουλήσουν τον Πορτογάλο ώστε να έρθουν έσοδα στα ταμεία της ομάδας. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν δεχθεί ισχυρό οικονομικό πλήγμα μετά τον κορονοϊό. Επομένως, ψάχνουν τρόπους για να τονωθούν οικονομικά και να ενισχύσουν το μπάτζετ τους. Κάτι το οποίο δεν θα γίνει με την πρόταση της Σίτι, η οποία δεν είναι στο μοτίβο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους (Πιάνιτς+ χρήματα για Αρτούρ Μέλο).

Παράλληλα, το συμβόλαιο του Κανσέλο αναμένεται να είναι υψηλότερο από αυτό του Κανσέλο, φουσκώνοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο το μισθολόγιο του συλλόγου.

Για να τα παραβλέψει όμως αυτά, η Μπαρτσελόνα έχει κάνει την αντιπρότασή της. Όπως διεμήνυσε στους “πολίτες”, θα δώσει το πράσινο φως για την τράμπα αυτή μόνο σε περίπτωση που διευκολυνθεί το ντιλ για τον Έρικ Γκαρθία. Ο νεαρός στόπερ είναι στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας, η οποία τον έχασε πριν δύο χρόνια. Τώρα τον θέλει πίσω και ουσιαστικά ζητάει από τη Σίτι να είναι λογική στις απαιτήσεις για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Ο Γκουαρντιόλα πάντως πιστεύει στον πιτσιρικά και δεν θα ήθελε να τον χάσει. Μοιάζει όμως η μόνη λύση εάν θέλει να φέρει τον Σεμέδο στο “Έτιχαντ”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ