ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στο Μιλάνο ο πατέρας του Μέσι

Ο πατέρας και μάνατζερ του Μέσι αναμένεται να μεταβεί στο Μίλάνο για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αργεντινού στην Ίντερ.

Στο Μιλάνο ο πατέρας του Μέσι

Χαμός επικρατεί στη «πιάτσα» των ρεπόρτερ και παπαράτσι με τις φήμες να λένε πως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι θα μεταβεί στην Ιταλία για συζητήσεις με την Ίντερ. Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του που εκτελεί και χρέη μάνατζερ θα βρεθεί με ανθρώπους της Ίντερ στο Μιλάνο με σκοπό να συζητήσουν το μέλλον του Λιονέλ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν το ερχόμενο καλοκαίρι να δούμε του Αργεντινό να αγωνίζεται με τα χρώματα των νερατζούρι. Άλλωστε το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν άκρως επιτυχημένο. Και αυτός μεταπήδησε από το Ισπανικό πρωτάθλημα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη Γιουβέντους. 

Αρά προς το παρόν τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο αλλά προς Μιλάνο μεριά. Είναι γνωστό άλλωστε πως στην γείτονα χώρα τα φορολογικά δεδομένα είναι πιο χαλαρά σε σχέση με την Ισπανία. Αυτό θα βόλευε πολύ την Ίντερ αλλά ακόμα περισσότερο τον ίδιο τον Λιονέλ. Μέσι

Εμπόδιο οι τεράστιες αποδοχές του Μέσι

Βέβαια από την άλλη μεριά όλοι γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στον κόσμο. Το συμβόλαιο που του προσφέρει αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να του προσφέρει άλλη ομάδα. Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για ένα ποσό το οποίο αγγίζει ετησίως τα 50 εκ. ευρώ. 

Στις διαπραγματεύσεις πέραν του Μπέμπε Μαρότα, θα βρίσκεται και ο Χαβιέρ Ζανέτι που έχει ρόλο αντιπροέδρου και χαίρει της εκτίμησης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Η συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Τα Ιταλικά ΜΜΕ  πάντα  μας πληροφορούν πως εφόσον ο αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τότε η Ίντερ φαντάζει ως ο ιδανικότερος προορισμός του.

Το twitter πήρε φωτιά, οι οπαδοί έχουν αρχίσει ήδη να παραμιλούν αλλά όλα αυτά είναι ακόμα φήμες. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021, ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος από τους Καταλανούς οπότε όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα διαψεύδει οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία. Το σίριαλ του καλοκαιριού μόλις ξεκίνησε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ