ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα: «Τι κοιτάζω πρώτα σε έναν ποδοσφαιριστή; Τον χαρακτήρα…»

Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει να έχουν όσοι έρθουν στο «Έμιρεϊτς»!

Αρτέτα: «Τι κοιτάζω πρώτα σε έναν ποδοσφαιριστή; Τον χαρακτήρα…»

Αν μη τι άλλο η έλευση του Μικέλ Αρτέτα έχει φέρει αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις της Άρσεναλ. Μπορεί να μην έγινε το βήμα παραπάνω στην Πρέμιερ Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι κανονιέρηδες αρχίζουν να αποδίδουν… καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραμείνει στο Έμιρεϊτς και για την νέα σεζόν, καθώς η διοίκηση του συλλόγου πιστεύει πολύ στον ίδιο.

Ο Μικέρ Αρτέτα έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Θεωρείται σίγουρο πως θα γίνουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» μίλησε στο Sky Sports για το πως θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά. Επίσης αποκάλυψε τα… χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ. Καθοριστικό ρόλο όμως θα παίξει το αν θα παραμείνουν οι Ομπαμεγιάνγκ και Μεσούτ Οζίλ. Αρτέτα

«Για μένα το νούμερο «ένα» για κάποιον πριν έρθει στον σύλλογο είναι αυτό, ο χαρακτήρας του και το πως αντιδράει. Πως θα αντιδράσει στις δύσκολες στιγμές; Είναι ηγέτης; Είναι κάποιος που μπορεί να δώσει ώθηση και να.. σπρώξει τους συμπαίκτες του; Είναι… πεινασμένος και θέλει να πετύχει; Μπορεί να παραμείνει σταθερός στην απόδοση του για αρκετό καιρό; Αυτές είναι μερικές από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνω πριν πραγματοποιήσουμε μια μεταγραφή», τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως έχει εξαιρετική επικοινωνία τόσο με την διοίκηση, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου.

«Με την διοίκηση πιστεύω πως πορευόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και έχω καλή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Δουλεύουμε μαζί για να φτιάξουμε ένα πλάνο και πιστεύουμε πως θα είναι είναι επιτυχημένο. Σημαντικό όμως είναι να δεις και τι θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές που είναι αυτήν την στιγμή στο ρόστερ. Αυτό όμως παίρνει κάποιο χρόνο, όπως γνωρίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 38χρονος τεχνικός των Λονδρέζων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ