ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Εμπαπέ: Απέφυγε τα χειρότερα – Πότε επιστρέφει

Ο άσχημος τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρός.

Εμπαπέ: Απέφυγε τα χειρότερα – Πότε επιστρέφει

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατέκτησε χθες (24/7) τον 10ο τίτλο της καριέρας του. Ειδικότερα, η ομάδα του κέρδισε με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας την Σεντ Ετιέν. Το τέρμα σκόραρε ο Νεϊμάρ εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση από σουτ του Εμπαπέ. Αυτό ήταν το δεύτερο Κύπελλο Γαλλίας που κατακτά στην καριέρα του ο 21 χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο άσος της γαλλικής ομάδας, πάντως, δεν το χάρηκε τόσο πολύ. Ειδικότερα, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δέχθηκε ένα πολύ σκληρό τάκλιν από τον Περίν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης, μάλιστα, από τον αβάσταχτο πόνο δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

https://twitter.com/brfootball/status/1286980420869984257

Γλίτωσε τα χειρότερα

Όταν επέστρεψε για να παρακολουθήσει το 2ο ημίχρονο χρησιμοποιούσε πατερίτσες. Αυτή η εικόνα προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους φίλους της ομάδας και στο τεχνικό επιτελείο. Ώστοσο, σύμφωνα με νοέτερες πληροφορίες ο Εμπαπέ απέφυγε τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, ναι μεν υπέστη ένα άσχημο διάστρεμμα στον αστράγαλο αλλά κανένας σύνδεσμος δεν υπέστη ζημιά. Ας σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το διάστημα που θα απουσιάζει. Η συμμετοχή του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, θεωρείται αμφίβολη. Στην Παρί, φοβούνται ότι ο Εμπαπέ δε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Αταλάντα στις 12 Αυγούστου.

Βέβαια θεωρείται η απουσία του από τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (31/7), η Παρί θα αντιμετωπίσει τη Λυών με στόχο το τρίτο τρόπαιό της στη σεζόν.

Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ, δήλωσε μετά τον αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Εμπαπέ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ο διαιτητής χαρίστηκε στον Περίν, καθώς τον τιμώρησε με κόκκινη κάρτα. Έτσι, η αποστολή της Σεντ Ετιέν για ανατροπή του αποτελέσματος έγινε σχεδόν αδύνατη, με συνέπεια η Παρί να κατακτήσει το 13o Κύπελλλο στην ιστορία της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ