ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ!

Στην Άρσεναλ είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για μια... ενδεχόμενη αποχώρηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγίανγκ. Έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Η Άρσεναλ προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήρθε στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018 και από τότε αποτελεί το «Α» και το «Ω» στην επιθετική γραμμή των Λονδρέζων! Ο έμπειρος πλέον επιθετικός ηγείται της γραμμής κρούσης των κανονιέρηδων…ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει πεισθεί και δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τις κινήσεις της διοίκησης. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Άρσεναλ αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστική εντός συνόρων, κάτι που έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Γκαμονέζο άσσο.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για.. ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του. Παρ’όλα αυτά η επιθυμία των ανθρώπων της Άρσεναλ έχει γίνει γνωστή στον Ομπαμεγιάνγκ. Οι Λονδρέζοι θέλουν όσο τίποτε άλλο την παραμονή του “Όμπα” στο Έμιρεϊτς! Μάλιστα, φαίνεται πως του έχει ήδη κατατεθεί προσφορά με σαφώς βελτιωμένες οικονομικές απολαβές.

Όμως όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» σκέφτεται μόνο την… Μπαρτσελόνα και θέλει όσο τίποτε άλλο να μετακομίσει στην Βαρκελώνη. Κάτι τέτοιο όμως δεν συγκεντρώνει και πάρα πολλές πιθανότητες. Άρσεναλ

Ωστόσο, από την πλευρά της η Άρσεναλ έχει ήδη προετοιμαστεί για μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκαμπονέζου επιθετικού. Μάλιστα, φαίνεται να έχει ήδη βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, οι κανονιέρηδες έχουν τον Ραούλ Χιμένεζ στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας. Ο επιθετικός από το Μεξικό κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την Γουλβς και αρκετές ομάδες από το πάνω ράφι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο! Όμως εξετάζονται και άλλοι κεντρικοί επιθετικοί, όπως ο Βάρντι!

Ο Αρτέτα έχει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, μόνο όμως στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Στην Άρσεναλ περιμένουν να δουν πως θα κυλήσει η υπόθεση… Λαουτάρο Μαρτίνεζ για την Μπαρτσελόνα. Αν ναυαγήσει η υπόθεση του Αργεντινού, τότε οι Καταλανοί είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτηση του άσσου των Λονδρέζων. Μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει και η οριστική του απάντηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ