ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Κρίνεται σύντομα το μέλλον του Αλάμπα

Κομβικής σημασίας είναι η επόμενη συνάντηση των διοικούντων την Μπάγερν Μονάχου με τον εκπρόσωπο του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Μπάγερν: Κρίνεται σύντομα το μέλλον του Αλάμπα

Σύντομα αναμένεται να υπάρξει μία τελική απόφαση στο σήριαλ του Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα και οι συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν οδηγήσει κάπου.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει. Όμως, θέλει να ξέρει άμεσα εάν μπορεί να υπολογίζει μακροχρόνια σε αυτόν, οπότε θέλει να βάλει τέλος στις διαπραγματεύσεις. Είτε με θετική, είτε με αρνητική έκβαση. Μπάγερν

Ο Πίνι Ζάχαβι θέλει να τον βάλει στο κλαμπ του Λεβαντόφσκι

Ο γνωστός μεγαλοατζέντης έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του παίκτη. Ο Αλάμπα τον επέλεξε ώστε να μπορέσει να φέρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Ο Ισραηλινός είχε καταφέρει λοιπόν να εξασφαλίσει ετήσιο μισθό 20 εκατομμυρίων στον συμπαίκτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Κάτι που θέλει και ζητά από την Μπάγερν Μονάχου και για τον διεθνή αμυντικό.

Όμως οι ιθύνοντες των Βαυαρών δεν συμφωνούν σε αυτό. Δεν θεωρούν ότι πρέπει να εξισωθεί ο Αλάμπα και να μπει στο ίδιο μισθολογικό γκρουπ με τον Πολωνό σούπερ σταρ της ομάδας. Θέλουν όμως να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους και για τον λόγο αυτό διαπραγματεύονται όλο αυτό το διάστημα μαζί του. Αντίθετα λοιπόν με τον άλλον φευγάτο του ρόστερ, Τιάγκο Αλκάνταρα, η διοίκηση επιθυμεί να μείνει ο Αυστριακός. Ένας παίκτης-σημαία για τον σύλλογο, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Μόναχο.

Όμως, εάν δεν πέσουν οι απαιτήσεις του οι δρόμοι αναμένεται να χωρίσουν. Εφόσον δεν υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε οι πρωταθλητές Γερμανίας θα σταματήσουν τις προσπάθειές τους. Και το επόμενο βήμα τους θα είναι να βάλουν τον παίκτη στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Αλλάζουν λοιπόν στάση και δεν θα τον αφήσουν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Προφανώς και οι καιροί έχουν κάνει πιο έντονη την ανάγκη της ομάδας να φέρει έσοδα. Ο Αλάμπα έιναι ένας παίκτης που μπορεί να φέρει ρευστό, οπότε η Μπάγερν θα ζητήσει κι ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του, δεδομένων πάντα και των συνθηκών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ