ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

Ο Νεϊμάρ να ‘ναι καλά και η Παρί θα προχωρά!

Το γκολ του Νεϊμάρ ήταν αυτό που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Σεντ Ετιέν. Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπαπέ.

Ο Νεϊμάρ να ‘ναι καλά και η Παρί θα προχωρά!

Στη Γαλλία είχαν καιρό να παίξουν και να δουν επίσημο αγώνα. Έπεσαν στα… βαθιά με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Σεντ Ετιέν. Το σύνολο του Τόμας Τούχελ ήταν καλύτερο και επικράτησε με σκορ 1-0, με αποτέλεσμα να πάρει την κούπα!

Ωστόσο, τα νεύρα δεν έλειψαν. Ειδικά στον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ. Ακόμη δεν είναι σίγουρο για το πόσο καιρό θα μείνει στα “πιτς”, όμως, οι εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα καλές.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν είχαν να παίξουν περίπου τρεις μήνες επίσημο παιχνίδι. Όμως, αυτό δεν φάνηκε σε σχεδόν κανένα κομμάτι του τελικού. Ειδικά στην αρχή όταν ακόμη και οι δύο σύλλογοι είχαν ξεκούραστους τους παίκτες τους. Μάλιστα, οι “στεφανουά” θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Αλλά η προσπάθεια του Μπουανγκά βρήκε στο δοκάρι της εστίας των πρωτευουσιάνων.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες της Σεντ Ετιέν το κατάφεραν οι αντίπαλοί τους δέκα λεπτά αργότερα. Όταν μετά από μία “μπούκα” του Κιλιάν Μπαπέ και το πλασέ του Γάλλου φορ, το “ριμπάουντ” πήρε ο Νεϊμάρ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας από το Λιόν. Το 1-0 ήταν γεγονός στο 14′ για την Παρί.

Οι παίκτες του Κλοντ Πιελ από εκεί και έπειτα έγιναν πιο πιεστικοί. Όμως, οι χαφ των Παριζιάνων έκαναν δύσκολο το έργο τους, αφού με τις πολλές πάσες τους και την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας έχαναν δύσκολα την μπάλα από την κατοχή τους. Ωστόσο, το παιχνίδι άλλαξε μορφή και χαρακτήρα και έγινε πιο σκληρό από το 29′ και έπειτα. Όταν ο Κιλιάν Μπαπέ τραυματίστηκε σοβαρά μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του.

Αυτό έφερε την “συμπλοκή” μεταξύ πολλών παικτών΄, με αποτέλεσμα να δουν αρκετοί την κίτρινη κάρτα. Με τη Σεντ Ετιέν να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Περίν. Από εκεί και έπειτα η Παρί είχε τον έλεγχο του ματς και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα, ώστε να κατακτήσει ακόμη πιο εύκολα την κούπα.

Εν τέλει το 1-0 έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτά ακόμη ένα Κύπελλο Γαλλίας. Ωστόσο, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην κατάσταση της υγείας του Κιλιάν Μπαπέ που δεν αποκλείεται να χάσει τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με το παιχνίδι των Γάλλων κόντρα στην Αταλάντα να είναι στις 12 Αυγούστου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ