ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Ανατροπή και… τρίποντο για την ψυχωμένη Λάτσιο (vid)

Πραγματοποιώντας ανατροπή η Λάτσιο έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ελλάς Βερόνα και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση ισοβαθμώντας με την Αταλάντα.

Ανατροπή και… τρίποντο για την ψυχωμένη Λάτσιο (vid)

Οι «Λατσιάλι» επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας της Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας με 3-1. Η ομάδα από την Ρώμη βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και απέδρασε με το τρίποντο». Μια νίκη που την βάζει πάλι στο κόλπο της 3αδας του ιταλικού πρωταθλήματος. Ιμόμπιλε, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και Κορέα υπέγραψαν την επικράτηση της Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Αμραμπάτ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λάτσιο ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει την αγωνιστική της καθίζηση των τελευταίων εβδομάδων. Το σύνολο του Ιντζάκι κατόρθωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χύσει την καρδάρα με το… γάλα και να χάσει κάθε επαφή με την κορυφή. Σήμερα σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο θύμισε στους οπαδούς της τον κακό της εαυτό.

Η Ελλάς Βερόνα στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Αυτή μάλιστα επιβραβεύτηκε στο 39′ με τον Άμραμπατ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Μαροκινός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στέλνοντας μήνυμα στην Λάτσιο πως το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο.

Για καλή τύχη των «Λατσιάλι» όμως το σκορ άλλαξε προτού οι δύο ομάδες βρεθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Δράστης ο συνήθης ύποπτος για τους Ρωμαίους. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με όμορφο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους γράφοντας το 1-1.

Καθάρισαν Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς και Κορέα για την Λάτσιο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο έδειξε το καλό της πρόσωπο. Αυτό που την συντροφεύει στο μεγαλύτερο μέρος του φετινού πρωταθλήματος. Παιχνίδι πρωτοβουλίας και δημιουργία φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Στο 56′ το «μυαλό» της Λάτσιο φώναξε παρών. Ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς με όμορφη εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 2-1.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μην έχοντας άγχος ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Κορέα να χριστεί σκόρερ. Με το σκορ στο 3-1 ήταν δεδομένο πως το υπόλοιπο του αγώνα θα αποτελούσε μαι τυπική διαδικασία. Η Λάτσιο διατήρησε την κατοχή της μπάλας δίνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα πινελιές δημιουργίας στο χορτάρι. Στο 83′ ο Τσίρο Ιμόμπιλε »μάτωσε» για δεύτερη φορά το διχτάκι γράφοντας το 4-1. Όμως ο δαιμόνιος Ιταλός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 34ο τέρμα του τη φετινή σεζόν πιάνοντας τον Λεβαντόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ