ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Άρσεναλ: Μπάτζετ… στραγάλια (και) για τη νέα σεζόν

Μπορεί ο Μίκελ Αρτέτα να έχει όνειρα για μια άλλη Άρσεναλ τη νέα σεζόν, όμως το μπάτζετ της ομάδας είναι για ακόμα μια φορά απογοητευτικό

Άρσεναλ: Μπάτζετ… στραγάλια (και) για τη νέα σεζόν

Με «φθηνές αλλά κερδοφόρες λύσεις» φαίνεται πως θα πορευτεί για ακόμη μια φορά η Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα έμαθε το μπάτζετ μεταγραφών για τη νέα σεζόν και τα ήδη στενά περιθώρια που έχει στενεύουν περισσότερο.

Ελάχιστα χρήματα με πολλά ακριβά προβλήματα

Ο Ισπανός που ανέλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο τα ηνία των Λονδρέζων, δεν είχε πόρους να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι Πάμπλο Μορί (αποκτήθηκε πρόσφατα έναντι 10 εκατομμυρίων) και Σεντρίκ ήρθαν με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα Πορτογάλος είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον, ή οποία δεν τον υπολόγιζε.

Όπως αναφέρει το ESPN, το ποσό το οποίο θα έχει στη διάθεσή του την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Ισπανός θα βρίσκεται κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ, Μάλιστα ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή αύξηση αυτού του ποσού, αν η ομάδα κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας και συνεπώς πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακόμα και έτσι όμως, όπως αντιλαμβάνεται κάποιος αυτοί οι πόροι κρίνονται τουλάχιστον ανεπαρκείς. Οι «τρύπες» της ομάδας είναι αρκετά μεγάλες για να καλυφθούν σωστά με τόσα λίγα χρήματα.

Αισιόδοξος εμφανίζεται παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός: «Έχουμε κάνει ήδη ένα βήμα από τον Δεκέμβριο. Πλέον μπορούμε να ενισχύσουμε με μερικές προσθήκες το ρόστερ μας».

Υπενθυμίζεται πως μεγάλος στόχος των «κανονιέρηδων» είναι η απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος από τη Ρεάλ Μαδρίτης με κανονική μεταγραφή. Ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ πιθανότατα θα ικανοποιούσε τη «βασίλισσα», η οποία επίσης ψάχνει χρήματα. Ωστόσο το μπάτζετ που απομένει για την απόκτηση άλλων παικτών είναι σχεδόν μηδενικό. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο… ακριβός Τόμας Παρτέι με τον οποίο συνομιλεί τους τελευταίους μήνες η Άρσεναλ, πολύ δύσκολα θα κατοικήσει στο Λονδίνο.

Ένα ακόμα θέμα που έχει να διαχειριστεί ο Αρτέτα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ θα απελευθέρωνε σημαντικότατο χώρο στο μπάτζετ μισθοδοσίας (περίπου 20 εκατομμύρια τον χρόνο). Ωστόσο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ και η απροθυμία του Γερμανού να φύγει, δείχνουν πως ο 31χρονος μάλλον θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τα «κόκκινα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ