ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Στον «αέρα» το μέλλον του Αλέξις Σάντσες

Οι «Νεραντζούρι» πασχίζουν να επεκτείνουν τον δανεισμό του Αλέξις Σάντσες από την Γιουνάιτεντ, όμως για την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Στον «αέρα» το μέλλον του Αλέξις Σάντσες

Η συνεργασία της Ίντερ με τον Αλέξις Σάντσες βρίσκεται σε οριακό σημείο. Ο δανεισμός του Χιλιανού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται και ουδείς γνωρίζει την επόμενη ημέρα. Οι Μιλανέζοι λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού πασχίζουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Χιλιανός βάσει της αρχικής συμφωνίας θα παραμείνει στο Τζουζέπε Μεάτσα μέχρι τις 9 Αυγούστου. Η επέλαση του κορωνοιού όμως και η διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας φέρνει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των ομάδων. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρκετών ομάδων της Ευρώπης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ. Σε αυτό το… κλαμπ συνεχίζουν τόσο η Ίντερ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

H Ίντερ πιέζει την Γιουνάιτεντ για Σάντσες

Οι «Νεραντζούρι» έχουν ακόμη δύο αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια μεταπηδούν στο Europa League. Εκεί στις 8 Αυγούστου αγωνίζονται κόντρα στην Χετάφε, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Στην Ίντερ σκέφτονται ορθολογικά. Σε περίπτωση που περάσουν τους Ισπανούς θα μπορούν να υπολογίζουν τον Αλέξις Σάντσες; Ο Σάντσες σκοράρει με τη φανέλα της Ίντερ

Η απάντηση για την ώρα είναι αρνητική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται κάθετη περιμένοντας τον Χιλιανό στο Ολντ Τράφορντ αμέσως την επόμενη ημέρα. Η διοίκηση της Ίντερ καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου οι Βρετανοί να κάμψουν τις αντιστάσεις τους και να επεκτείνουν τον δανεισμό του παίκτη.

Εδώ όμως το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σήμερα θα μάθουν αν θα βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο αποψινός «τελικός» με την Λέστερ είναι το παιχνίδι που θα φέρει και τις εξελίξεις στο θέμα Σάντσες. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττηθεί από τις «Αλεπούδες» τότε θα έχει ως μόνη διέξοδο την κατάκτηση του Europa League. Εκεί πιθανότατα να βρει απέναντί της την Ίντερ. Εδώ είναι όλο το ζήτημα. Θα βρει την Ίντερ με ή χωρίς τον Αλέξις Σάντσες;

Μην ξεχνάμε και τις φετινές επιδόσεις του Χιλιανού επιθετικού. Ο 31χρονος είναι απαραίτητος στο παιχνίδι της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ