ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την έστειλε στα αστέρια (vid)

Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντεζ έμελλε να χαρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τεράστιας σημασίας νίκη, η οποία την φέρνει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Την έστειλε στα αστέρια (vid)

Ένα άγγιγμα του Μπρούνο Φερνάντεζ είναι αρκετό για να στείλει στα ουράνια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος πήρε ξανά την ομάδα του από το χεράκι και της χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ και την πέταξαν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ πριν το τελευταίο σφύριγμα έβαλε ακόμη μία πινελιά, με τον Λίνγκαρντ να γράφει το τελικό 0-2.

Τελευταία αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ υποδέχθηκε στο King Power τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας. Οι «Αλεπούδες» με νίκη παίρνουν εκείνοι το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ με ισοπαλία ή νίκη διατηρεί τη θέση της στην προνομιούχο τετράδα.

Το άγχος ξεχείλιζε από παντού στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρές πραγματοποιώντας αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή του παιχνιδιού ελέγχοντας τις «Αλεπούδες» που έδειχναν πιο απειλητικές.

Προχωρώντας στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να φανούν πιο ουσιαστικοί στο γήπεδο. Η παρέα του Βάρντι πάτησε περιοχή όμως οι προσπάθειες δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο. Από την άλλη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους παρουσιάστηκαν προσηλωμένοι στον στόχο της ισοπαλίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ακόμη πιο καλοί. Η ομάδα του Ρότζερς έχοντας τη κατοχή της μπάλας προσπάθησε να μετατοπίσει το παιχνίδι στην περιοχή του Ντε Χέα. Με τους Τίλεμανς και Βάρντι οι «Αλεπούδες» απείλησαν όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κράτησαν την ψυχραιμία τους περνώντας το 60λεπτο με το σκορ στο 0-0.

Ο Μπρούνο έστειλε την Γιουνάιτεντ στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Ό,τι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκανε η Γιουνάιτεντ μέσα σε μια στιγμή. Στο 68′ η άμυνα της Λέστερ έχασε την μπάλα. Ο Μαρσιάλ βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από πάσα του Μπρούνο Φερνάντεζ. Ο Γάλλος ανατράπηκε από τους Μόργκαν και Έβανς με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπρούνο Φερνάντεζ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε.

Με το προβάδισμα η Γιουνάιτεντ έδιωξε κάθε άγχος. Η Λέστερ προσπάθησε να τα παίξει όλα στο τελευταίο μέρος αφήνοντας εύλογα αρκετούς κενούς χώρους. Η άμυνα των φιλοξενούμενων έδειξε να αντέχει τους κραδασμούς, με την μεσαία γραμμή να παίρνει άριστα. Το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο μέχρι το τέλος. Το τέρμα του Μπρούνο Φερνάντεζ έμελλε να είναι αρκετό στο να στείλει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ωστόσο φύλαγαν και το κερασάκι. Στο 98′ ο Λίνγκαρντ έγραψε το 2-0 στέλνοντας πανηγυρικά την ομάδα του στο…σεντόνι.

Λέστερ 

Σμάιχελ, Έβανς, Μόργκαν, Τζάστιν, Τόμας, Τίλεμανς, Εντιντί, Τσαουντούρι, Ολμπράιτον, Βάρντι, Ιχεανάτσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ντε Χέα, Ουάν-Μπιζάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς, Πογκμπά, Μάτιτς, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ