ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Το πιο λαμπρό “αστεράκι” της Ρεάλ θέλει η Σεβίλλη!

Για την απόκτηση του μεγάλου ταλέντου που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τακεφούσα Κόμπο, θα κινηθεί δυναμικά μέσα στις επόμενες ημέρες η Σεβίλλη.

Το πιο λαμπρό “αστεράκι” της Ρεάλ θέλει η Σεβίλλη!

Οι ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Ειδικά από άποψη εγκαταστάσεων. Ναι μεν μπορεί η “βασίλισσα” να μην βγάζει τόσα πολλά ταλέντα, όπως η Μπαρτσελόνα ή ο Άγιαξ, όμως η δουλειά που γίνεται είναι υψηλών απαιτήσεων. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τα τελευταία χρόνια οι “μερένχες” δείχνουν να στρέφονται λίγο περισσότερο προς τα δικά τους παιδιά. Δείχνουν ότι έχουν το βλέμμα τους περισσότερο στο μέλλον σε σχέση με πιο παλιά. Τα παραδείγματα πιτσιρικάδων που ήρθαν από κάπου αλλού και έπαιξαν μπάλα στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ δεν είναι λίγα. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο Ροντρίγκο είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Σε αυτά ανήκει φυσικά και ο Τακεφούσα Κόμπο. Ο νεαρός από την Ιαπωνία, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Μαγιόρκα, όπου και έκανε όργια μαζί της στη Λα Λίγκα φέτος. Τι και αν ήταν από τους πιο μικρούς της ομάδας; Οι ικανότητές του τον έκαναν να φαίνεται μεγάλος και έμπειρος στο γήπεδο. Προκαλεί... πανικό ο πιτσιρικάς της Ρεάλ Μαδρίτης!

Προκαλεί… πανικό ο πιτσιρικάς της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Τακεφούσα Κόμπο πήγε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζινεντίν Ζιντάν του έδωσε την ευκαιρία να “κλέψει” λίγη από τη λάμψη των έμπειρων συναδέλφων του από την πρώτη ομάδα. Όταν ο “Ζιζού” τον συμπεριέλαβε στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τότε ακόμα ήταν “άγουρος”. Έκανε… μπαμ ότι θέλει αρκετά ματς στα πόδια του, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερος. Κάτι που συνέβη με τη Μαγιόρκα. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν στα “ψιλά”. Ήδη η Σεβίλλη έχει μιλήσει τόσο με τους Μαδριλένους όσο και με τον Ασιάτη, ώστε να πάρει μεταγραφή σε εκείνη με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ισπανία ο τεχνικός των Ανδαλουσιάνων, Ζουλέν Λοπετέγκι, έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον παίκτη, ώστε να τον “ψήσει”. Μιας και θωρεί ότι ταιριάζει “γάντι” στις απαιτήσεις του σχεδιασμού του. Από τη μεριά της η Ρεάλ είναι θετική σε μία τέτοια κίνηση μιας και η Σεβίλλη θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου με τον Κόμπο να έχει δικαίωμα και άρα περισσότερες ευκαιρίες για εξέλιξη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ