ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τους έβαλε στα δίχτυα μόνος του ο Ομπαμεγιάνγκ! (vid)

Απίθανα πράγματα από τον Ομπαμεγιάνγκ στην έδρας νίκη της Άρσεναλ επί της Γουότφορντ με 3-2 και τον Γκαμπονέζο να σκοράρει δις και να δίνει μία ασίστ.

Τους έβαλε στα δίχτυα μόνος του ο Ομπαμεγιάνγκ! (vid)

Απολαυστικός σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Ο Γκαμπονέζος φορ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να επικρατήσει εντός έδρας της Γουότφορντ με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε… πλάκα στους αντίπαλους αμυντικούς. Όχι απλά σημείωσε δύο ακόμη τέρματα για φέτος, αλλά έδωσε και μία ασίστ. Άργησαν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

To παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για την Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα είχε δώσει εντολή στους παίκτες του να μπουν όσο πιο δυνατά γίνεται, ώστε να ξεμπερδέψουν όσο πιο γρήγορα είναι αυτό εφικτό. Αυτοί τον άκουσαν και με το παραπάνω. Έτσι, πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στην αναμέτρηση ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πήρε την μπάλα και την έστησε στα έντεκα βήματα. Ο έμπειρος φορ δεν λάθεψε. Έτσι, έκανε το 1-0 για την ομάδα του και οι “κανονιέρηδες” πήραν το προβάδισμα πολύ νωρίς.

Ωστόσο, όπως γράψαμε και πιο πάνω ο Ομπαμεγιάνγκ είχε πολλά… κέφια. Το έδειχνε σε κάθε του επαφή με την μπάλα. Γι’ ακόμη μία φορά τα πήγε καλά φέτος, αλλά στην εν λόγω αναμέτρηση οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν μπορούσαν να τον πιάσουν ούτε με… λάσο. Κάπως έτσι λοιπόν στο 24΄ο Τίρνεϊ έκανε το 2-0 για την Άρσεναλ, μετά από πάσα του “Όμπα”. Αυτό το δίδυμο είχε συνεργαστεί και στο 2-0 της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας προ ημερών. Απλά αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν γι’ ακόμη πιο πολλά τέρματα. Με τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι ο κύριος εκφραστής αυτών των προσπαθειών. Έτσι, στο 33′ ο Ομπαμεγιάνγκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μετά από ασίστ του Σκωτσέζου μπακ. Όλα έδειχναν πως η Άρσεναλ θα είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα από εκεί και έπειτα.

Ωστόσο, οι “κανονιέρηδες” έδειξαν να είναι παραπάνω απ΄ό,τι πρέπει χαλαροί. Κάτι που δεν το άφησαν να περάσει έτσι οι φιλοξενούμενοι. Με αποτέλεσμα να μειώσουν σε πρώτη φάση με τον Ντίνεϊ στο 44′ με τον έμπειρο φορ να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και να “γράφει” το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ένας πρώην παίκτης της Άρσεναλ. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός “κάρφωσε” την παλιά του ομάδα στο 66′, κάνοντας το 3-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ