Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ικονέ ο αντί-Σάντσο στη Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ

Ικονέ ο αντί-Σάντσο στη Ντόρτμουντ

Την περίπτωση του Ζοναθάν Ικονέ εξετάζει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η πώληση του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

27.07.2020 | 14:56

Σε νέες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης της φαίνεται να προσανατολίζεται η Ντόρτμουντ, μετά τις νέες φήμες περί αγοράς του Τζέιντον Σάντσο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να επιμένει για την απόκτηση του Άγγλου σταρ και οι Γερμανοί ήδη ψάχνουν εναλλακτικές.

Φθηνότερη αλλά αξιόπιστη λύση

Για να αφήσουν τον 20χρονο να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ, οι ιθύνοντες της ζητούν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο μέχρι στιγμή; η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να παραχωρήσει.

Ωστόσο αν τελικά υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο αντικαταστάτης του Άγγλου θα έρθει αρκετά φθηνότερα. Ο λόγος για τον Ζοναθάν Ικονέ της Λιλ, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στο Σαμπιονά. Ο Γάλλος ήταν από αυτούς που κατάφερναν να ξεχωρίσουν την περασμένη σεζόν στη πατρίδα του. Συνολικά σε 36 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ και μοίρασε 7 ασίστ, πριν η σεζόν τελειώσει άδοξα λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου, η Λιλ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Ικονέ να αποχωρήσει. Πόσο το οποίο αν η πώληση του Σάντσο προχωρήσει, μπορεί να καλυφθεί εύκολα από τους Βεστφαλούς.

Ο Ικονέ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον πούλησε στη Λιλ το 2018 έναντι 5 εκατομμυρίων. Περίπτωση αντίστοιχη θα έλεγε κάποιος με αυτή του Σάντσο και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version