ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο θάνατος, οι φόροι και τα πέναλτι της Γιουνάιτεντ

Στο παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα πέναλτι μέσα σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο θάνατος, οι φόροι και τα πέναλτι της Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε φέτος να σπάσει ένα ρεκόρ που την ίδια τη βόλεψε αγωνιστικά αλλά για τους αντίπαλούς της και τους καχύποπτους ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα κακεντρεχή σχόλια. Ειδικότερα, στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής κόντρα στη Λέστερ, η ομάδα του Σόλσκιερ κέρδισε πέναλτι. Ήταν το 14ο κερδισμένο της πέναλτι στη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Καμία ομάδα δεν έχει στήσει την άσπρη βούλα περισσότερες φορές στο παρελθόν από τους “κόκκινους διαβόλους”.

Το ρεκόρ κατείχαν η Κρίσταλ Πάλας και η Λέστερ. Αμφότερες είχαν κερδίσει 13 πέναλτι στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2004/05 και το 2015/16 αντίστοιχα.

Μέσα στο 2020, οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν κερδίσει 10 πέναλτι. Ένα λιγότερο από το ρεκόρ που κατέχει εκείνη η ομάδα της Πάλας και η Τσέλσι τη σεζόν 2009/2010. Συμπτωματικά, έτυχε η Λέστερ να δει να σφυρίζεται εις βάρος της η εσχάτη των ποινών για όγδοη φορά, που αποτελεί και το σχετικό ρεκόρ της διοργάνωσης.

Η ονειρική σεζόν του Μπρούνο Φερνάντεζ.

Το πέναλτι κόντρα στη Λέστερ σκόραρε ο Μπρούνο Φερνάντεζ. Ήταν το 4ο εύστοχο του φέτος. Σημειώνουμε ότι έχει εμπλακεί στα περισσότερα τέρματα (15) από κάθε άλλο παίκτη μετά την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ μετρώντας 8 γκολ και 7 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης ήρθε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Γιουνάιτεντ τον περασμένο Γενάρη. Η έλευση του ήταν καταλυτική για την έξοδο της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, το αναγνώρισε αυτό απονέμοντας τα εύσημα στον ποδοσφαιριστή με πρόσφατες δηλώσεις του.

“Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Μπρούνο είχε μια απίστευτη επιρροή στην ομάδα μας. Η προσφορά του ήταν τεράστια από την πρώτη στιγμή. Είναι φανταστικός παίκτης. Σκοράρει γκολ, δημιουργεί γκολ. Επίσης, ο ενθουσιασμός του και η προσωπικότητά του έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα. Βέβαια έχει κουραστεί κιόλας, αφού παίζει ασταμάτητα και είναι φυσιολογικό. Το πάθος του όμως είναι κάτι που εύκολα μπορεί ο καθένας να διακρίνει. Ήξερα τι παίκτη παίρναμε, καθώς τον είχα παρακολουθήσει προσωπικό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όταν είχα πάει να τον δω, είχα διακρίνει τον ενθουσιασμό του, το πάθος του για νίκη και τη σωστή του φιλοσοφία. Είχα ενθουσιαστεί όταν τον είδα και για αυτό τον φέραμε στην ομάδα. Βέβαια, όλοι οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έκαναν μια τρομερή ομαδική προσπάθεια και ευτυχώς τα καταφέραμε. Είναι όμως δεδομένο ότι ο Μπρούνο ήταν μια προσθήκη που μας βοήθησε πάρα πολύ από την αρχή ως το τέλος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ