ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τέλος εποχής από Τότεναμ για Βερτόνχεν

Ο 33χρονος αμυντικός, Γιαν Βερτόνχεν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ, βάζοντας τέλος στην 8ετή του παρουσία στο Λονδίνο.

Τέλος εποχής από Τότεναμ για Βερτόνχεν

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ζήσει όλα τα συναισθήματα με τα «Σπιρούνια». Ο Βέλγος αμυντικός, Γιαν Βερτόνχεν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την αγαπημένη του Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι τον είχαν υπό την σκέπη τους τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά ο 33χρονος στόπερ αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας, όμως τώρα ήρθε η ώρα της αποχώρησης.

Η διοίκηση της Τότεναμ δεν προέβη ποτέ στην επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής του συλλόγου, Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε από την πρώτη στιγμή τους προβληματισμούς του για τις θέσεις των μετόπισθεν. Ο 33χρονος βρισκόταν σταθερά ως δεύτερη ή και τρίτη επιλογή στα πλάνα του Πορτογάλου. Αυτό οδήγησε μοιραία και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με των «Σπιρουνιών» με τον παίκτη. Ο Βερτόνχεν με τη φανέλα της Τότεναμ

Οκτώ χρόνια συνεργασίας για Τότεναμ και Βερτόνχεν

Σήμερα ήταν και τυπικά η τελευταία ημέρα του συμβολαίου του Γιαν Βερτόνχεν με την Τότεναμ. Ο Βέλγος αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από οκτώ χρόνια. Μια χρονική διάρκεια στην οποία ο 33χρονος πήρε αλλά και έδωσε πολλά στην ομάδα από το Λονδίνο.

Το καλοκαίρι του 2012 η Τότεναμ αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του Γιαν Βερτόνχεν. Τα «Σπιρούνια» χτύπησαν την πόρτα του Άγιαξ και μετά από τάχιστες κινήσεις έκαναν δικό τους τον παίκτη. Ο Βέλγος αμυντικός δεν άργησε να βρει τα πατήματά του στον αγγλικό σύλλογο. Πήρε ευθείς εξαρχής θέση στο βασικό σχήμα έχοντας αρκετούς παρτενέρ. Με αυτό που έδειξαν πως ταίριαζαν από την πρώτη στιγμή ήταν ο Αλντερβάιρελντ.

Ο επίσης Βέλγος συνέθεσε με τον Βερτόνχεν ένα αξιόπιστο δίδυμο, το οποίο στα χέρια του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κατάφερε να διαπρέψει. Σήμερα ήρθε η στιγμή το κεφάλαιο αυτό να κλείσει, με τον Βερτόνχεν να κλείνει οριστικά την πόρτα της αγαπημένης του ομάδας. Ο 33χρονος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Είναι σαφές πως ο έμπειρος αμυντικός δεν θα αργήσει να βρει νέα ομάδα. Οι αρετές του συνεχίζουν να είναι περιζήτητες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ