ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το καψόνι του Κλοπ στον Σερ Άλεξ μετά το πρωτάθλημα

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ξύπνησε μέσα στο βράδυ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να του πει ότι κέρδισε το πρωτάθλημα.

Το καψόνι του Κλοπ στον Σερ Άλεξ μετά το πρωτάθλημα

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει κάθε δικαίωμα να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Πριν λίγες μέρες έγινε ο άνθρωπος που έσπασε μία κατάρα που κρατούσε 30 χρόνια. Οι φίλοι της Λίβερπουλ θα τον ευγνωμονούν αιωνίως, διότι έγινε ο άνθρωπος που τους οδήγησε στην πρώτη τους Πρέμιερ Λιγκ μετά την αλλαγή του ονόματος του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Γερμανός και οι παίκτες του, όπως ήταν αναμενόμενο πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την επίτευξη του στόχου τους.

Ο υπερβολικός ενθουσιασμός του Γιούργκεν Κλοπ, μάλιστα, τον οδήγησε σε μία τρέλα. Να πάρει στις 3 και 30 τα μεσάνυχτα τηλέφωνο το θρυλικό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Σκωτσέζος, ο Κλοπ τον πήρε τηλέφωνο για να του ανακοινώσει ότι κατέκτησε τον τίτλο. Ο Σερ Άλεξ δεν κρατάει κακία στον προπονητή των “κόκκινων”. Έτσι, αφού τον συνεχάρη για την επιτυχία του, δήλωσε ότι τον συγχωρεί που τον ξύπνησε μέσα στα μεσάνυχτα.

Έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Ο Κλοπ έφτασε πια τις 4 κατακτήσεις τροπαίων με την ομάδα. Θυμίζουμε ότι είχε πανηγυρίσει Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, ενώ κατέκτησε επίσης το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αυτή τη χρονιά.

Ο ίδιος, πάντως, θέλει την ομάδα του να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος. Μιλώντας στο Sky Sports λίγο μετά την απονομή του τροπαίου, ο πανευτυχής Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν.

“Δεν θα σταματήσουμε. Δεν θα σταματήσουμε. Έχουμε προκλήσεις, εσωτερικές προκλήσεις. Μπορούμε προφανώς να βελτιωθούμε. Έχουμε τους παίκτες. Ο Ναμπί Κεϊτά έπαιξε σχεδόν μόνο το τελευταίο μέρος της σεζόν. Έχουμε σχεδόν την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλλο βήμα. Αλλά πρέπει να το κάνουμε, γιατί οι άλλοι δεν θα μείνουν στάσιμοι. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τίποτα, εκτός από το ότι θα προσπαθήσουμε.”

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής παραδέχτηκε ότι θα τραβήξει μια αναμνηστική φωτογραφία και με τα τέσσερα τρόπαια, ώστε να θυμάται για πάντα το επίτευγμα.

“Είναι απίστευτο να είμαστε ειλικρινείς. Κερδίσαμε τέσσερα τρόπαια – μεγάλα – και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Κανονικά είμαι ένα άτομο που δεν χρειάζεται να τραβάει φωτογραφίες με κάτι. Εφόσον μπορώ να το θυμηθώ, αξίζει τον κόπο. Αλλά θα έχω μια φωτογραφία με τα τέσσερα τρόπαια γιατί δεν συμβαίνει συχνά.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ