ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αλλάζει ομάδα, αλλά όχι… γειτονιά ο Γουίλιαν!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Γουίλιαν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι μέσα στον Αύγουστο.

Αλλάζει ομάδα, αλλά όχι… γειτονιά ο Γουίλιαν!

Δεν είναι κανένας τυχαίος στην Τσέλσι. Ο Γουίλιαν βρίσκεται στο “Στάμφορντ Μπριτζ” από το 2013. Έχει ζήσει πολλές στιγμές με τους “μπλε”. Όχι μόνο καλές. Αλλά και κακές. Έχει παίξει σε πολλά ματς. Έχει προσφέρει ακόμη περισσότερα. Σίγουρα δεν είναι ο μέσος που κάνει πιο… φαντεζί το παιχνίδι της ομάδας του. Ούτε από εκείνους τους Βραζιλιάνους που σε τρελαίνουν με τις ντρίμπλες τους.

Ο Γουίλιαν ήταν, είναι και θα… παραμείνει ένας ταπεινός χαφ. Ένας παίκτης που καλύπτει πολλά χιλιόμετρα. Κάποιος που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα “εργαλείο” για κάθε προπονητή που πέρασε από την Τσέλσι. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος ήταν από τους παίκτες της αγγλικής ομάδας που είχαν πάρει… σπίτι φανέλα βασικού.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν. Ένας κύκλος πρόκειται να κλείσει. Όπως έκανε γνωστό ο “Guardian” η διοίκηση των “μπλε” δεν έχει σκοπό να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του. Πλέον ο Γουίλιαν δεν είναι εκείνος που “καταπίνει” χιλιόμετρα. Αλλά κάποιος που ό,τι είχε να δώσει το έδωσε στον σύλλογο. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις πράξεις των Άγγλων που τον διώχνουν με… τρόπο! Δίνει τα χέρια με Άρσεναλ ο Γουίλιαν!

Δίνει τα χέρια με Άρσεναλ ο Γουίλιαν!

Όπως γράψαμε και πιο πάνω ο Γουίλιαν είναι ένας παίκτης που κάνει αισθητή την παρουσία του. Με τον δικό του τρόπο πάντα. Άλλωστε τόσα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μάθει πλήρως και έχει εξοικειωθεί με τον τρόπο παιχνιδιού των Άγγλων. Μέχρι και με τον τρόπο σκέψης.

Η Άρσεναλ θέλει άμεσα έναν χαφ με τις δικές του αρετές. Σίγουρα δεν είναι στα “ντουζένια” του ο Βραζιλιάνος. Όμως, ακόμη και έτσι είναι από αυτούς που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο στο χώρο του κέντρου για τους “κανονιέρηδες”. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό.

Αν και εφόσον οι “κόκκινοι” του Λονδίνου τα βρουν σε όλα με τον Γουίλιαν δεν θα τους στοιχίσει τίποτα η μεταγραφή του. Μιας και θα έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ