ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αποφάσισε για Παπασταθόπουλο ο Αρτέτα!

Ο Μικέλ Αρτέτα φαίνεται να μην έχει στα πλάνα του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τον οποίο και ζήτησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποφάσισε για Παπασταθόπουλο ο Αρτέτα!

Δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ. Μπορεί όσα χρόνια βρίσκεται στο Λονδίνο να είναι πάντα ή σχεδόν πάντα βασικός στους κανονιέρηδες, ο Έλληνας στόπερ όμως, φαίνεται να μην περνάει τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα. Από ότι φαίνεται και ότι προκύπτει από τον αγγλικό τύπο, ο Σωκράτης δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, το γεγονός ότι πάντα δίνει το 100% και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, μπορεί τελικά να ανατρέψει την κατάσταση για τον Παπασταθόπουλο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό καλοκαίρι για την ομάδα. Μετά από συνεχόμενες αποτυχίες, η διοίκηση εμπιστέυτηκε τον Μικέλ Αρτέτα. Σε αυτόν έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και μαζί ένα μακρόπνοο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός θα χτίσει την ομάδα όπως την ονειρεύεται και θα κάνει πολλές διορθωτικές κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, κανείς δεν έχει δεδομένη τη θέση του. Πόσο μάλλον ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ομολογουμένως κινήθηκε σε ρηχά νερά την προηγούμενη σεζόν. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Παπασταθόπουλος “τα άκουσε” κανονικά από τον τύπο του νησιού μέσα στη χρονιά. Πολλές φορές εμφανίστηκε επιπόλαιος και αυτό δεν έμεινε ασχολιάστο από τους δημοσιογράφους του νησιού. Εξάλλου, η συνολικά κακή αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ, δεν άφησε κανέναν στο απυρόβλητο. Αποφάσισε για Παπασταθόπουλο ο Αρτέτα!

Η απόφαση Αρτέτα για Παπασταθόπουλο

Από όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ των κανονιέρηδων, ο Μικέλ Αρτέτα, έχει αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κόουτς επικοινώνησε με τον Παπασταθόπουλο και του ζήτησε να βρει πρόταση και ομάδα. Η Άρσεναλ δεν θα έχει τρομερά υψηλές απαιτήσεις από αυτόν, αλλά θέλει μία οικονομικά τίμια πρόταση ώστε να πει το ναι και να ψάξει για κάτι διαφορετικό. Από τη μεριά του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα. Παρόλα αυτά, ξέρει ότι έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη και εύκολα θα βρει μία καλή ομάδα για να συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του. Κάπως έτσι λογικά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ