ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Ο Κουτίνιο θέλει να γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει ενδιαφέρον»

Ο μάνατζερ του Φελίπε Κουτίνιο αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος έχει ως άμεση προτεραιότητα την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!

«Ο Κουτίνιο θέλει να γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει ενδιαφέρον»

Η καριέρα του Φελίπε Κουτίνιο δεν έχει εξελιχθεί όπως και ο ίδιος θα περίμενε, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ. Στην Μπαρτσελόνα δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και οι Καταλανοί αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ούτε οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του ως κανονική μεταγραφή. Έτσι εδώ και λίγες ημέρες ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην Βαρκελώνη και κάνει προπονήσεις με τους Μπλαουγκράνα.

Είναι δεδομένο πως οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έμπειρο επιθετικό. Από την άλλη όμως, ούτε και ο ίδιος δεν καλοβλέπει την προοπτική παραμονής του στο Καμπ Νόου. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που του φέρθηκαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Κουτίνιο

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του από κάποιον σύλλογο. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Κουτίνιο, φρόντισε να… προχωρήσει σε μια αποκάλυψη! Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου, μίλησε στο talkSPORT και τόνισε πως ο πελάτης του θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, υποστήριξε πως ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από μερικές ομάδες!

«Επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ θα κρατήσει μέχρι τις 23 του Αυγούστου, πολλοί ποδοσφαιριστές σαν τον Κουτίνιο δεν θέλουν να προχωρήσουν σε συζητήσεις. Σκέφτεται το Τσάμπιονς Λιγκ και αν περάσει η Μπάγερν, τότε ίσως αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον επόμενο γύρο», είπε.

«Όταν τελειώσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα ήθελε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι γνωστή η αγάπη του για αυτό το πρωτάθλημα. Θέλει να γυρίσει εκεί. Είναι μια από τις προτεραιότητες του. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Είναι όλα ανοιχτά. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κουτίνιο γιατί είναι ένα επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Πάντα υπάρχει και θα υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν. Πάντα έλεγα πως αγαπάει την Πρέμιερ Λιγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε αγγλικό Μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ