ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Τα 7 «όχι» της Μπάγερν που «έδιωξαν» τον Πεπ!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έκανε ούτε ένα μεταγραφικό χατίρι στον Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Καταλανός αναγκάστηκε να αποχωρήσει δυσαρεστημένος.

Τα 7 «όχι» της Μπάγερν που «έδιωξαν» τον Πεπ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένας προπονητής που ανέκαθεν διέθετε μεγάλους αστέρες στις ομάδες του. Μπορεί τα συστήματά του να ήταν αυτό που έκαναν τη διαφορά, αλλά όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, χωρίς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο χορτάρι. Κάπου εκεί, κρύβεται και ο λόγος που ο Καταλανός αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πεπ θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα που αφορούν την εκάστοτε ομάδα του. Το ίδιο ισχύει και για τις μεταγραφές. Σύμφωνα με το βιβλίο «Inside FC Bayern» λοιπόν, τη σεζόν 2015-2016, ο η διοίκηση των Βαυαρών δεν του πήρε ούτε έναν από τους εφτά σούπερ σταρ που ζήτησε για μεταγραφή ο Πεπ και για αυτό μετά το τέλος της σεζόν αποχώρησε ενοχλημένος.

Τα 7 «όχι» της Μπάγερν που «έδιωξαν» τον Πεπ!

Τα 7 όχι της διοίκησης

Ο Νεϊμάρ. Αντί για τον οποίο η διοίκηση του πρότεινε έναν εκ των Γκονσάλο Κάστρο ή Χακάν Τσαλχάνογλου, αμφότεροι της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Πεπ απέρριψε και τους δύο, αλλά δεν πήρε ούτε τον Βραζιλιάνο της Μπαρτσελόνα.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε. Όταν ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έπαιζε ακόμα στην Βόλφσμπουργκ, αλλά ο Καταλανός δεν πήρε ποτέ το «πράσινο φως» για την απόκτηση του. Η μοίρα θέλησε να συνεργαστούν οι δυο τους στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πολ Πογκμπά. Όταν ο Γάλλος μέσος έπαιζε στην Γιουβέντους. Ο Γκουαρδιόλα τον ήθελε, αλλά επίσης δεν είχε το «οκέι» για μια επένδυση 100+ εκατομμυρίων ευρώ για τον Πογκμπά, με τον οποίο πλέον συνυπάρχει στην ίδια πόλη, αλλά σε διαφορετική ομάδα.

Ο Λουίς Σουάρες. Τον οποίο ο Πεπ θεωρούσε ως τον ιδανικό σέντερ φορ για να οδηγήσει την Μπάγερν στην κατάκτηση του Champions League, παρ’ ότι είχε ήδη στην ομάδα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Άκυρο και εδώ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Στον οποίο ο Γκουαρδιόλα είχε δει από νωρίς κάτι ξεχωριστό. Υπό την καθοδήγησή του, άλλωστε, ο Άγγλος επιθετικός ανέβασε το επίπεδό του. Στην Σίτι, όμως, όχι στην Μπάγερν.

Ο Εντέν Αζάρ. Στο πρόσωπο του οποίου ο Πεπ έβλεπε τον ιδανικό διάδοχο του Φρανκ Ριμπερί. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έμεινε στην Τσέλσι (και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Ρεάλ) και ο Γκουαρδιόλα έμεινε με την… όρεξη.

Ο Μάρκο Βεράτι. Τον οποίο ο Γκουαρδιόλα θεωρούσε ιδανικό για να «δέσει» την μεσαία γραμμή της Μπάγερν, αλλά εισέπραξε εκ νέου «όχι» από την διοίκηση για τον Ιταλό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ