Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσάβι: “Έχουμε δει αρκετά καλά παιχνίδια με τον Σετιέν”!
Μπαρτσελόνα

Τσάβι: “Έχουμε δει αρκετά καλά παιχνίδια με τον Σετιέν”!

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στον Κίκε Σετιέν, τον οποίο εκτιμά ως προπονητή, ενώ παράλληλα μίλησε για το μέλλον της προπονητικής του καριέρας, αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι

28.07.2020 | 17:44

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στην προοπτική του να κάτσει κάποια μέρα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Παραδέχθηκε ότι αυτό το σενάριο το έχει σχεδόν δεδομένο στο μυαλό του. Όμως, δεν είναι σίγουρο το πότε θα συμβεί. Άλλωστε, ο νεαρός κόουτς έχει πολύ καλή άποψη για τον Κίκε Σετιέν.

Παράλληλα, ο Τσάβι εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Λιονέλ Μέσι θα είναι στις επάλξεις στο Μουντιάλ του 2022. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής της Αλ Σαντ αποθέωσε τον παλιό του συμπαίκτη, με τον οποίο κατέκτησαν τα πάντα τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Marca

“Πιστεύω πως ο Λέο θα παίζει όσο θέλει. Είναι γρήγορος, είναι δυνατός, είναι ανταγωνιστικός, είναι σαν ένα…ζώο! Δεν έχω καμία αμφιβολία για το αν θα παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όσο για εμένα, δεν έχω διάθεση να κρυφτώ. Πάντα έλεγα ότι ο βασικός μου στόχος είναι να προπονήσω τη Μπάρτσα. Εκεί είναι το σπίτι μου και αυτό θα ήταν ένα όνειρο για μένα.

Ωστόσο, τώρα είμαι αφοσιωμένος στην Αλ Σαντ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Όταν είναι να έρθει η Μπάρτσα, καλώς θα έρθει. Και πάνω από όλα, πρέπει να σεβαστούμε τον Κίκε Σετιέν.

Του εύχομαι τα καλύτερα με την ομάδα. Κάποιες φορές η Μπάρτσα παίζει πολύ καλά, κάποιες απλά καλά και άλλες όχι τόσο καλά. Όμως μου αρέσουν οι ιδέες του Σετιέν. Και τώρα και με τις προηγούμενες ομάδες του έπαιζε θεαματικά.

Κάποιες φορές είναι αλήθεια πως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί και λόγω αντιπάλου. Όμως έχουμε δει κάποια πολύ καλά ματς με τον Σετιέν στη Μπάρτσα, χωρίς αμφιβολία”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version