ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ: Τα ρέστα της για τη 2η θέση

Η Ίντερ έδειξε για μία ακόμη φορά αποφασισμένη να τερματίσει στη δεύτερη θέση της Serie A, μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι με 2-0.

Ίντερ: Τα ρέστα της για τη 2η θέση

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, η Ίντερ υποδέχθηκε τη Νάπολι στο στάδιο “Τζουσέπε Μεάτσα”. Οι “παρτενοπέι” παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά η πιο αποτελεσματική ομάδα του Κόντε πήρε τη νίκη με 2-0. Έτσι, με μία μία αγωνιστική να απομένει έχουν προβάδισμα να τερματίσουν δεύτεροι, καθώς περνούν την τρίτη Αταλάντα για ένα βαθμό. Την ίδια ώρα η Νάπολι παρέμεινε στην 7η θέση. Θυμίζουμε ότι έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, με τη Νάπολι να έχει κλειστεί στο αμυντικό της μισό. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την εδαφική της υπεροχή στο 10ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από αδράνεια της Ίντερ, ο Μπιράγκι βρήκε χώρο για το γύρισμα και ο προωθημένος Ντ΄Αμπρόσιο με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το 3ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Νάπολι μετά το γκολ που δέχθηκε άρχισε να συνέρχεται και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Αρχικά απείλησε με τον Ινσίνιε στο 20 να βλέπει το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ. 5 λεπτά αργότερα, ο Ζιελίνσκι δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Χαντάνοβιτς από μακριά.

Στο 30ο λεπτό σε μία αντεπίθεση ο Πολιτάνο δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπέροχη πάσα του Ινσίνιε, αφού σούταρε πάνω στον Χαντάνοβιτς. Στο 36΄ήταν η σειρά του Ινσίνιε να μη βρει στόχο. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε η μικρή κόντρα στο πόδι του Καντρέβα που γλίτωσε την Ίντερ από την ισοφάριση.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι “νερατζούρι” έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Λουκάκου για μία ακόμη φορά έπαιξε αποτελεσματικά με πλάτη και την έσπασε για τον Μπρόζοβιτς, ο οποίος ανάγκασε τον Μέρετ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Την τέλειωσε στην κόντρα

Στην επανάληψη, οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν να υπερέχουν και να ασκούν πίεση στην αντίπαλη εστία. Προσπαθούσαν από τον άξονα με σουτ να απειλήσουν. Ένα ακόμη σουτ, όμως, αυτή τη φορά του Έλμας πέρασε δίπλα από το δοκάρι στο 64ο λεπτό.

Οι “νερατζούρι” ανά πάσα στιγμή αποδείκνυαν πόσο επικίνδυνοι είναι στη κόντρα. Ωστόσο, στο 67΄ο Μπιράγκι μετά από μία εκπληκτική κούρσα σούταρε απογοητευτικά άουτ.

Κάπως έτσι, τελικά τιμώρησε την ομάδα του Γκατούζο ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Με ένα κεραυνό από μακριά στην κόντρα επίθεση νίκησε το Μέρετ κάνοντας το 2-0.

Αυτό το γκολ “έσβησε” το παιχνίδι, με τους παίκτες των 2 ομάδων να είναι εξαντλημένοι από ένα ακόμη παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ