Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: “Πιο εύκολα κουνιέται ο Ντουόμο παρά ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα”
Ίντερ

Κόντε: “Πιο εύκολα κουνιέται ο Ντουόμο παρά ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα”

Ο Αντόνιο Κόντε διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Ίντερ του Λιονέλ Μέσι.

29.07.2020 | 11:35

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί πολύ έντονα το σενάριο ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μετακομίσει στην Ίντερ. Δηομοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ταξίδι του πατέρα του για διαγματεύσεις και κακό κλίμα με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, που σπρώχνει τον Μέσι στο Μιλάνο. Μάλιστα, χθες, το διαφημιστικό σποτάκι για το παιχνίδι με τη Νάπολι, είχε φωτογραφία του Αργεντινού που εμφανιζόταν σαν σκιά να πανηγρυρίζει στην πόλη. Παρόλα αυτά, όλη η Ίντερ διαψεύδει κατηγορηματικά τα μεταγραφικά σενάρια. Από το πρώτο κύμα είχαν ξεκινήσει οι διαψεύσεις, με τον Κόντε να είναι ο τελευταίος που εξήγησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο προπονητής της Ίντερ, ρωτήθηκε σχετικά με τον Μέσι και η απάντηση που έδωσε δεν άφησε περιθώρια. Συγκεκριμένα, ο Κόντε δήλωσε: «Αν θα προτιμούσα τον Μέσι ή τέσσερις παίκτες των 50 εκατομμυρίων ευρώ; Αμφότερες οι περιπτώσεις είναι ανέφικτες. Είναι πιο εύκολο να μετακινήσεις τον Ντουόμο από τη θέση του από το να πάρεις τον Μέσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάψευση και από Μαρότα

Διάψευση για τη μεταγραφή Μέσι ήρθε και από τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα. Σε συνέχεια των δηλώσεων Κόντε, ο Μαρότα είπε: «Είναι μια κατάσταση από το παρελθόν, δεν ξέρω αν το θυμάστε. Σεισμός στα social media. Μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη. Είναι ένα παιχνίδι αυτό που γίνεται. Καμιά ομάδα της Ιταλίας δεν μπορεί να κάνει μια τέτοια μεταγραφή χωρίς να συνεισφέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ιδιοκτήτες», ήταν τα λόγια του στο Sky Sport Italia.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version