ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

«Κοψοχρονιά» φεύγει ο Τιάγκο από τη Μπάγερν!

30 εκατομμύρια ευρώ θέλει η Μπάγερν Μονάχου για να αφήσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα - Θέλει να φύγει ο παίκτης.

«Κοψοχρονιά» φεύγει ο Τιάγκο από τη Μπάγερν!

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και το μέλλον του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ισπανός παίζει σε μεταγραφικά σενάρια με ομάδες από Αγγλία και Ιταλία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Την ίδια ώρα, το μέλλον του στη Μπάγερν φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολο. Ο Τιάγκο μετά από κάποια καλά χρόνια στη Γερμανία νιώθει έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωσή του, ο Αλακάνταρα έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αναζητήσει μία νέα πρόκληση. Και φυσικά αυτό έχει ηχήσει πολύ ευχάριστα στα αφτιά όσων ομάδων θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από ότι φαίνεται κιόλας η Μπάγερν δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να πει το ναι στις προτάσεις που θα δεχτεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής Bild, οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να πουν «ναι» σε όποια ομάδα καταθέσει πρόταση που να φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς να έχει πρόταση από συγκεκριμένη ομάδα, ή να έχει προχωρήσει σε επαφές με κάποια, φέρεται ικανοποιημένη με αυτό το ποσό και δεν θα μπει σε παιχνίδια διαπραγματεύσεων. Όποια ομάδα τα δώσει, μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με τον παίκτη. «Κοψοχρονιά» φεύγει ο Τιάγκο από τη Μπάγερν!

Το συμβόλαιο και ο κορωνοϊός

Αφενός ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει άλλα δεδομένα. Πλέον οι ομάδες είναι επιφαλακτικές και το μεταγραφικό παζάρι θα κινηθεί σε πιο ήπια νερά φέτος. από ότι προκύπτει, οι ζημιές που έχουν υποστεί οι ομάδες λόγω πανδημίας είναι μεγάλες και τα οικονομικά στάνταρς θα πάνε προς τα κάτω. Βέβαια, για τον Τιάγκο υπάρχει και άλλος βασικός παράγοντας που η τιμή του είναι τόσο προσιτή. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το καλοκαίρι του 2021. Ο ίδιος δεν έχει διάθεσει να το ανανεώσει, οπότε αυτό καθορίζει εν πολλοίς και τα οικονομικά δεδομένα. Η Μπάγερν προκειμένου να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή τσάμπα, είναι ικανοποιημένη ακόμα και με αυτό το «μικρό» για τα δεδομένα του Τιάγκο ποσό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ