Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα: Μία εμφάνιση… διαφορετική από τις προηγούμενες! (pics)
Ρόμα

Ρόμα: Μία εμφάνιση… διαφορετική από τις προηγούμενες! (pics)

Η νέα εμφάνιση που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα στους εκτός έδρας αγώνες, είναι κάπως... διαφορετική από τις προηγούμενες...

29.07.2020 | 12:50

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/8), με τα παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής. Με τη Ρόμα να έχει δύο ματς ακόμη μπροστά της. Απόψε με την Τορίνο (22:45) και το βράδυ του Σαββάτου (1/8, 21:45) με τη Γιουβέντους. Αμφότερα εκτός έδρας.

Ήδη όμως οι ομάδες κάνουν τον σχεδιασμό τους, αγωνιστικό και μη, εν όψει της νέας χρονιάς, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Με τους περισσότερους συλλόγους να έχουν παρουσιάσει κιόλας τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζονται τη σεζόν 2020-21.

Μεταξύ των οποίων και η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι», μετά την παρουσίαση της νέας εντός έδρας εμφάνισής τους, αποκάλυψαν και τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζονται εκτός έδρας. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η νέα εμφάνιση είναι κάπως… πρωτότυπη για τη Ρόμα. Με το κλασικό σήμα στα αριστερά να είναι διαφορετικά αποτυπωμένο. Αντί να εμφανίζονται τα δίδυμα αδέρφια Ρωμύλος και Ρέμος, όπως απεικονίζονται στο σήμα του συλλόγου, θα δείτε μία σημαντική αλλαγή. Πρωτότυπη θα λέγαμε.

Βέβαια, παραμένει το κλασικό άσπρο χρώμα που υπάρχει διαχρονικά στην εκτός έδρας εμφάνιση της Ρόμα. Αυτό δεν άλλαξε…

Δείτε την εντός έδρας εμφάνιση της Ρόμα:

Και η εκτός έδρας εμφάνιση:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version