ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

O Τούχελ περιμένει ένα «θαύμα» με Εμπαπέ

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, περιμένει ένα θαύμα όσον αφορά την ανάρρωση του Κιλιάν Εμπαπέ από το σοβαρό τραυματισμό του.

O Τούχελ περιμένει ένα «θαύμα» με Εμπαπέ

Μόνο με θαύμα θα προλάβει ο Κιλιάν Εμπαπέ τον προημιτελικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αταλάντα σύμφωνα με τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ. Αυτό δήλωσε ο Γερμανός σε δημοσιογράφους πριν από τον τελικό της Παρασκευής για το Λιγκ Καπ εναντίον της Λυών.

“Η απουσία του θα έχει σημαντική επίδρασηγια εμάς, αλλά ελπίζω ότι θα βρεθεί η λύση. Ελπίζουμε ακόμα ότι μπορεί να παίξει ενάντια στην Αταλάντα αλλά οι πιθανότητες θα είναι πολύ, πολύ μικρές. Κάθε μέρα μετράει για να πετύχει ένα θαύμα, αλλά αύριο θα πρέπει να προσαρμοστούμε χωρίς τον Κίλιαν.

Θυμίζουμε ότι Γάλλος φορ υπέστη ένα σοκαριστικό τραυματισμό στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας. Ειδικότερα, κόντρα στην Σεντ Ετιέν, δέχθηκε ένα πολύ σκληρό τάκλιν από τον Περίν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης, μάλιστα, από τον αβάσταχτο πόνο δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το γεγονός ότι έχει έστω και ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το ματς με την Αταλάντα τον καθιστά τυχερό. Η εικόνα του τραυματισμού σε προδιέθετε για πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Τελικά, όμως, δεν πειράχτηκε κάποιος σύνδεσμος του αστραγάλου.

Ο ρόλος του Ικάρντι

Η ομάδα του Τούχελ θα αξιοποιήσει τον Μάουρο Ικάρντι δίπλα στον Neymar για τους αγώνες εναντίον της Λυών και της Αταλάντα. Ο Τούχελ είναι πεπεισμένος ότι ο Αργεντίνος φορ θα να συνεχίσει την καλή του φόρμα.

“Ήταν πολύ δυνατός στα πρώτα φιλικά, είναι πάντα πολύ δυνατός με τους Neymar, Kylian και Angel Di Maria. Του αρέσει να παίζει και με τους τρεις. Ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας. Δεν είναι απαραίτητο να μην αγγίζει την μπάλα πάρα πολλές φορές. Μπορεί να περιμένει. Έχει πολλή υπομονή. Εναπόκειται σε όλους να βελτιωθούν, όχι μόνο σε αυτόν. Θα βελτιωθεί και μπορεί να παίξει καλύτερα. Δουλεύει πολύ αμυντικά, είναι πειθαρχημένος, είναι σημαντικός για εμάς. Παραμένει ο ίδιος παίκτης με όταν έφτασε. Θέλει πάντα να σκοράρει και είναι επίσης στόχος μας να του δώσουμε καλές μπάλες για να σκοράρει. Παραμένει σημαντικός για εμάς”.

Θυμίζουμε ότι ο Ικάρντι έχει πετύχει 20 γκολ σε όλους τους αγώνες από τότε που εντάχθηκε από την Ίντερ, αρχικά με δανεισμό και μετά με μόνιμη μεταγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ