ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι 2 «μεγάλοι» που εναντιώθηκαν στην εξαγορά της Νιουκάστλ

Δύο κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εναντιώθηκαν στην εξαγορά της Νιουκάστλ από το υποψήφιο επενδυτικό σχήμα που απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Οι 2 «μεγάλοι» που εναντιώθηκαν στην εξαγορά της Νιουκάστλ

Η Αμάντα Στέιβλι, η οποία εκπροσωπεί την εταιρεία PCP Capital Partners, μαζί με τα αδέρφια Reuben και τον ηγέτη του επενδυτικού σχήματος, Saudi Arabia Public Investment Fund (PIF) Μοχάμεντ Μπιν Σάλμαν ανακοίνωσαν σήμερα (30/7) αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της Νιουκάστλ. Η συγκεκριμένη είδηση ήρθε να καταστρέψει τα όνειρα των φίλων της ομάδας που επιθυμούσαν απεγνωσμένα την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τους Times , η Αμάντα Στέιβλι με δάκρυα στα μάτια επιβεβαίωσε την απόφαση της κοινοπραξίας σήμερα να αποσύρει την προσφορά των 300 εκατομμυρίων £ στον ιδιοκτήτη του Newcastle, Μάικ Άσλει

Η ίδια κατηγόρησε την Πρέμιερ Λιγκ για την μη έγκριση της εξαγοράς. Η Στέιλβλι επιβεβαίωσε ότι έκαναν τα πάντα για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που έθεσε η Πρέμιερ Λιγκ.

Η επιχειρηματίας δήλωσε επίσης ότι άλλοι σύλλογοι της Premier League δεν ήθελαν να επιτευχθεί η συμφωνία. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ και η Τότεναμ  ήταν μεταξύ αυτών των συλλόγων που αντιτάχθηκαν στην εξαγορά. Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένες ομάδες είχαν επιμείνει και στο να διατηρηθεί η 2ετής ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη Μάνστεστερ Σίτι.

“Προφανώς είμαστε αποκαρδιωμένοι. Στην Πρέμιερ Λιγκ λένε ότι  δεν έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και το κάναμε. Αλλά οι άλλοι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ δεν ήθελαν να συμβεί”.

Οι λόγοι καθυστερήσεις της έγκρισης

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να κατανοήσουμε για ποιο λόγο καθυστερούσε η Πρέμιερ Λιγκ να εγκρίνει την εξαγορά. Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα της Πρέμιερ Λιγκ διαπιστώθηκαν σκιές.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου ισχυρίστηκε ότι η χώρα βρίσκεται πίσω από μια πειρατική δορυφορική τηλεόραση και υπηρεσία streaming. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει παράνομη πρόσβαση σε αθλητικές εκδηλώσεις – συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Premier League. Το επενδυτικό σχήμα έσπευσε να διαψεύσει αυτές τις κατηγορίες. Ανακοίνωσε, μάλιστα, μέτρα κατά της πειρατείας. Ωστόσο, η υπόθεση βρισκόταν υπό το μικροσκόπιο και αξιολογούταν εξονυχιστικά.

Το επιχείρημα της Premier League για τις καθυστερήσεις ήταν ότι εξακολουθεί να είναι σταθερή στο ζήτημα της πειρατείας. Δεδομένου ότι το επιχειρηματικό μοντέλο ολόκληρου του πρωταθλήματος επικεντρώνεται στις τεράστιες συμφωνίες τηλεοπτικών δικαιωμάτων που έχουν διαπραγματευτεί, εξέταζαν αυστηρά και τις δύο δεσμεύσεις της Σαουδικής Αραβίας για τον τερματισμό της παράνομης πειρατείας κορυφαίων γεγονότων και τις προεκτάσεις των αποφάσεων που θα λάμβαναν συνέχεια.

Αποδείχθηκε ότι η Πρέμιερ Λιγκ ήθελε περισσότερα στοιχεία για να πειστεί. Έτσι, όλο αυτό λειτούργησε κατά της Νιουκάστλ, οι οποίοι είδαν τους υποψήφιους επενδυτές να χάνονται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ