Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποχωρεί από τη Γιουβέντους ο Κεντίρα
Γιουβέντους

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους ο Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα είναι πλέον ξένο σώμα στο ρόστερ της Γιουβέντους και ο Σάρι ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο να τον ξεφορτωθεί.

31.07.2020 | 23:15

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Γιουβέντους ο Σάμι Κεντίρα. Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Γερμανίας μέσος είναι πλέον ξένο σώμα στην Ιταλία και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε αποχωρίσεις. Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί μία κοινή λύση.

Ο Κεντίρα δεν καίγεται για να βρει νέα ομάδα και μάλιστα εμφανίζεται αρκετά διαλλακτικός όσον αφορά το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει. Ο Σάρι βέβαια δεν τον υπολογίζει καν και έχει θέσει τη διοίκηση προ των ευθυνών της. Το συμβόλαιο όμως του μέσου των πρωταθλητών Ιταλίας λήγει το 2021 με το δικαίωμα για άμεση ανανέωση ενός έτους. 

Οι ετήσιες αποδοχές του είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό υψηλό για έναν 33χρονο ποδοσφαιριστή με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ήδη ομάδες από την Αγγλία τη Γερμανία αλλά και την Ισπανία ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Φέτος ο Κεντίρα έπαιξε συνολικά 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι στο Τορίνο αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2015.

Αποχωρεί και ο Ραμπιό από τη Γιουβέντους

Μετά τον Κεντίρα ένας ακόμη μέσος αναμένεται να αφήσει το Τορίνο αλλά αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Αντριέν Ραμπιό τον οποίο θαυμάζει ο Σόλκιερ και τον θέλει στο Νησί.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αρέσουν πολύ στον Νορβηγό ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Ραμπιό. Γενικά ο παίκτης στη Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να διακριθεί, αν και το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένος.

Μπορεί το «γλυκό» να έχει δέσει στην Γιουνάιτεντ, αφού Φερνάντεζ και Πογκμπά φαίνεται πως τα πάνε περίφημα. Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες ετοιμάζουν πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα ποσό που λίγους μήνες πριν θα ήταν αρκετό ώστε να προχωρήσει το ντιλ.

Πλέον όμως μοιάζει αμφίβολο εάν θα είναι αρκετό. Οι Άγγλοι ποντάρουν στα “πληγωμένα” ταμεία των “μπιανκονέρι”, τα οποία έχουν δεχθεί ισχυρό κρούσμα μετά την κρίση του κορονοϊού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version