ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Φάμπρεγκας για Λάμπαρντ: “Δεν τον συμπαθούσα”

Ο μέσος της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας, θυμήθηκε την κόντρα που είχε με τον πρώην μέσο της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία τερματίστηκε το 2018.

Φάμπρεγκας για Λάμπαρντ: “Δεν τον συμπαθούσα”

Οι μάχες του Σεσκ Φάμπρεγκας με τον Φρανκ Λάμπαρντ την προηγούμενη δεκαετία ήταν από τις συναρπαστικές στην Αγγλία. Οι δύο μέσοι της Άρσεναλ και της Τσέλσι, αντίστοιχα, ήταν από τους ηγέτες στις ομάδες τους και πολλές φορές όταν τα αίματα άναβαν, άνοιγαν μία βεντέτα μεταξύ τους. Αυτό ακριβώς είχε συμβεί το 2007 στον τελικό του Λιγκ Καπ. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Τσέλσι του Μουρίνιο κέρδισε την Άρσεναλ με 2-1 με τον Φάμπρεγκας και τον Λάμπαρντ να συγκρούονται στο τέλος του αγώνα.

“Ο τελικός του League Cup ήταν τρελός. Χάσαμε 2-1 και ήταν ουσιαστικά η τελευταία στιγμή του παιχνιδιού και νιώθεις λίγο απογοητευμένος. Ο Μίκελ και ο Κόλο Τουρέ συγκρούστηκαν σε ένα τάκλιν και αποβλήθηκαν. Εγώ και ο Φρανκ είχαμε μια στιγμή εκεί. Νομίζω ότι ήμουν πολύ νέος και πολύ ενθουσιώδης. Ήθελα να νικήσω τον κόσμο βασικά και μερικές φορές με συγκλόνισε η κατάσταση και ξεπερνούσα τα όρια” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάμπρεγκας στη Telegraph.

Ο Φάμπρεγκας πρόσθεσε στη συνέχεια ότι δε συμπαθούσε τον Λάμπαρντ, επειδή ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τον σέβομαι τόσο πολύ για όσα έχει κάνει με την Τσέλσι και γενικά για το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης και ένας φανταστικός αντίπαλος. Φυσικά, δεν τον συμπαθούσα, γιατί πολλές φορές μας νίκησαν και ήταν δύσκολο να παίζουμε εναντίον του, αλλά πάντα με σεβασμό και θαυμασμό “.

Συμφιλιώθηκαν στο Μουντιάλ του 2018

Οι δύο παίκτες είχαν την ευκαιρία να τα βρουν στο Μουντιάλ του 2018. Στα γήπεδα της Ρωσίας βρέθηκαν αμφότεροι για να σχολιάσουν τους αγώνες. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να συμφιλιωθούν.

"Ακόμα και όταν ήμουν με τη Μπαρτσελόνα, θυμάμαι ότι και στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε και τις στιγμές μας. Το λατρεύω προσωπικά. Ο Φρανκ είναι ανταγωνιστικός και νικητής και θα σας πει το ίδιο πράγμα. Συναντηθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία δουλεύοντας για το BBC και πήγαμε στο γυμναστήριο μαζί. Είχαμε μεσημεριανό γεύμα μαζί. Τότε είχε μόλις υπογράψει για την Ντέρμπι και του έκανα ερωτήσεις σχετικά με το πώς είδε την κατάσταση και εξηγούσε λίγο τα σχέδιά του" ανέφερε ο Φάμπρεγκας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ