ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Έδειξε μεταγραφή Κουλιμπαλί ο Ντε Λαουρέντις!

Ο πρόεδρος της Νάπολι μίλησε για τον Κουλιμπαλί και έδειξε ότι φέτος ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ο παίκτης σε άλλο σύλλγο.

Έδειξε μεταγραφή Κουλιμπαλί ο Ντε Λαουρέντις!

Πολλά και ενδιαφέρονται προέκυψαν από τις δηλώσεις Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος της Νάπολι, όπως άλλωστε το συνηθίζει, μίλησε για όλους και για όλα. Δεν δίστασε μάλιστα να απαντήσει σε καυτές ερωτήσεις για το μέλλον των πιο καλών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Φυσικά την τιμητική του είχει ο Κουλιμπαλί. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, εδώ και χρόνια είναι στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, χωρίς όμως μέχρι τώρα καμία από αυτές να έχει καταφέρει να δελεάσει οικονομικά τη διοίκηση των παρτενοπέι. Από ότι φαίνεται όμως δεν θα είναι για πάντα έτσι.

Ο Κουλιμπαλί από πολλού θεωρείται ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ των ευρωπαϊκών γηπέδων. Το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Νάπολι τον κάνει εύκολο στόχο, ο Ντε Λαουρέντις όμως μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί σκληρός διαπραγματευτείς. Βέβαια, έχει και την υποστήριξη του ίδιου του παίκτη που δεν πιέζει για τη μεταγραφή του. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε: «Θα ήθελα να παραμείνω στη Νάπολι, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποσχέσεις για το μέλλον μου». Έδειξε μεταγραφή Κουλιμπαλί ο Ντε Λαουρέντις!

Οι δηλώσεις Ντε Λαουρέντις

Παρόλα αυτά, βάσει των δηλώσεων του ισχυρού άνδρα της Νάπολι, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και ο Κουλιμπαλί είναι πολύ πιθανό να πάρει τη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. με δηλώσεις του στο Sky Italia, Ο Ντε Λαουρέντις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σενεγαλέζου και συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Θα στεναχωριόμουν πολύ αν τον χάναμε. Βέβαια για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή, ακόμα και για τις αποχωρήσεις».

Πάντως όπως αποκάλυψε ακόμα δεν έχει στα χέρια του την πρόταση που θέλει. «Πρέπει να πω όμως πως τα 90 εκ. ευρώ που ζητάμε δεν βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Ο Σενεγαλέζος για μία ακόμα χρονιά είναι ο σημαντικότερος αμυντικός της Νάπολι. Μπορεί η ομάδα του να μην κατέκτησε τους φετινούς της στόχους, παρόλα αυτά, εκείνος ολοκλήρωσε άλλη μία σταθερή σεζόν δίπλα στον Κώστα Μανωλά. Μάλιστα, όνειρο πολλών είναι να δουν επιτέλους τον Κουλιμπαλί μαζί με τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, για να φτιάξουν ένα τρομερό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των κόκκινων. Πάντως, τα λεφτά για τη μεταγραφή του, είναι μάλλον απαγορευτικά για την ομάδα του Κλοπ. Ας περιμένουμε όμως, γιατί οι δηλώσεις του προέδρου άφησαν μία αρθάνοιχτη πόρτα. Μία πόρτα που θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ