Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Φτύνει” τη Γιουνάιτεντ για κούπες και… Λίβερπουλ ο Σάντσο!
Λίβερπουλ

“Φτύνει” τη Γιουνάιτεντ για κούπες και… Λίβερπουλ ο Σάντσο!

Προτεραιότητα στη Λίβερπουλ και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δείχνει ο Τζέιντον Σάντσο, όπως έκανε γνωστό το "Kicker" από τη Γερμανία.

01.08.2020 | 15:11

Ακόμη ένα καλοκαίρι που ο Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται στο επίκεντρο. Πολλές και διαφορετικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του. Λογικό εδώ που τα λέμε. Από τότε που πήγε στη Γερμανία για χάρη της Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Άγγλος εξτρέμ κάνει “παπάδες”.

Ήδη σύλλογοι από την Πρέμιερ Λιγκ κάνουν… ουρά για χάρη του. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκείνη που φημολογείται ότι έχει αναπτύξει επαφές μαζί του. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πώς και πώς θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Να τον ντύσουν στα χρώματά τους. Τι και αν στο πρόσφατο παρελθόν εκείνος φορούσε τη φανέλα της Σίτι; Αυτό περνάει στα… ψιλά.

Όμως, η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που φοράει κόκκινα και ενδιαφέρεται έντονα, ώστε να κάνει δικό της τον Σάντσο. Όπως έκανε γνωστό το γερμανικό περιοδικό “Kicker” η Λίβερπουλ είναι εκείνη που αποτελεί προτεραιότητα για τον ταλαντούχο παίκτη!

“Τρελαμένος” με τη Λίβερπουλ ο Σάντσο!

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο. Ο Τζέιντον Σάντσο δεν είναι προς πώληση. Ωστόσο, όταν ομάδες σαν τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασκούν “πιέσεις” στον παίκτη, τότε μόνο εύκολο δεν είναι για τους Γερμανούς να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

Τότε το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η “χρυσή” τομή στο οικονομικό κομμάτι. Οι Βεστφαλοί αν πουλούσαν τον Άγγλο εξτρέμ θα το έκαναν με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όπως έχουν κάνει άλλωστε και με άλλους παίκτες που είχαν το ίδιο ταλέντο με εκείνον. Δηλαδή η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να μπει καν στον κόπο να συζητήσει με συλλόγους που δεν σκοπεύουν να δώσουν παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Αν η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ τα “σκάσουν” χοντρά τότε η τελευταία λέξη θα ανήκει στον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Αγγλίας για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ο Γιούργκεν Κλοπ και ο δεύτερος είναι ότι αν πάει στο Μερσεϊσάιντ θα κατακτήσει περισσότερες κούπες σε σχέση με το αν πάει στο “Ολντ Τράφορντ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version