ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω στην Βαρκελώνη τον Έρικ Γκαρσία

Στην Μπαρτσελόνα έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα τους την απόκτηση του Έρικ Γκαρσία από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Γκουαρδιόλα... βάζει εμπόδια!

H Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω στην Βαρκελώνη τον Έρικ Γκαρσία

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει σιγά σιγά το πλάνο της ενόψει της νέας σεζόν. Η αλήθεια είναι πως η πανδημία έχει επιφέρει τεράστια οικονομικά ζητήματα στους Καταλανούς. Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου είναι πεπεισμένη πως θα πραγματοποιηθούν 3-4 μεταγραφικές κινήσεις από το πάνω ράφι, την ώρα που αναμένεται να γίνουν και ορισμένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών που είχαν ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Μια θέση στην οποία θα χρειαστεί σίγουρα ενίσχυση η Μπαρτσελόνα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Με δεδομένη την αποχώρηση του Ουμτιτί και τον Πικέ να φτάνει τα 33 του χρόνια, οι Καταλανοί είναι αναγκασμένοι να βρουν έναν νεαρό στόπερ που θα κουβαλήσει την ομάδα τα επόμενα έτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο εκλεκτός για τους Μπλαουγκράνα είναι ένα… γνωστός τους. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει πίσω στην Βαρκελώνη τον στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία. 

Μπαρτσελόνα

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι… προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και αποχώρησε το 2017 με προορισμό το Μάντσεστερ. Τότε οι Άγγλοι είχαν δώσει μόλις 1,7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον νεαρό άσσο.

Στην Μπαρτσελόνα όμως έχουν καταλάβει το… λάθος τους και θέλουν να φέρουν πίσω στην Βαρκελώνη τον Γκαρσία. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στα… συν για τους Καταλανούς είναι πως έταξαν θέση.. βασικού στον Ισπανό αμυντικό.

Πάντως ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους “πολίτες” μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Εκτός αυτού όμως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπολογίζει κανονικά στον 19χρονο στόπερ. Ο τεχνικός των περσινών πρωταθλητών την Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να δώσει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες στον Γκαρσία.

Φέτος αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις για την Πρέμιερ Λιγκ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Γκουαρδιόλα ενημέρωσε την διοίκηση της Σίτι, πως επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, οι Άγγλοι φαίνεται πως έκαναν νέα πρόταση στον Ισπανό προσφέροντας του νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Πάντως δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και η Μπαρτσελόνα είναι στο “παιχνίδι”!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ