Φώτο Ημέρας

Η νέα φανέλα της Λίβερπουλ είναι και επίσημα η πιο “καυτή”! (pics)

Η Λίβερπουλ είναι η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας. Κάτι που είχε να συμβεί 30 χρόνια με τους "reds" να δείχνουν την ανωτερότητά τους και στις εμφανίσεις τους.

Η Λίβερπουλ περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου έκαναν υπομονή 30 χρόνια! Σχεδόν μία ολόκληρη ζωή. Πλέον το κοντέρ… μηδένισε. Όποιος θέλει να ρίξει από την κορυφή της Αγγλίας τους “κόκκινους” πρέπει να φτύσει αίμα! Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ πάει από το καλύτερο. Όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά και εκτός.

Ένας από αυτούς είναι το θέμα της εικόνας. Οι παίκτες του “Κλόπο” με το ποδόσφαιρο που παίζουν, κάνουν φίλους και εχθρούς να έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Πλέον θα υπάρχει και ένας άλλος “αντίπαλος”. Πρόκειται για τη νέα φανέλα της Λίβερπουλ. Αυτή που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές εβδομάδες. Αλλά πλέον παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Μερσεϊσάιντ στα social media.

Η Nike είναι αυτή που θα ντύνει από εδώ και πέρα τους πρωταθλητές Αγγλίας. Μία συμφωνία που δίνει περισσότερη αίγλη και στις δύο πλευρές. Με τη γνωστή αθλητική εταιρία να κερδίζει ήδη τις πρώτες εντυπώσεις με το. “διαμαντάκι” που έφτιαξε για τους “reds”. Δεν γίνεται να πεις "ποτέ" στη (νέα φανέλα) της Λίβερπουλ!

Δεν γίνεται να πεις “ποτέ” στη (νέα φανέλα) της Λίβερπουλ!

Η φανέλα της Λίβερπουλ είναι από τις πιο “βαριές”. Όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και γενικότερα στον κόσμο. Ειδικά τους τελευταίους μήνες ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του έχουν φροντίσει να την κάνουν να ζυγίζει ακόμη… περισσότερο. Και δεν τα πηγαίνουν άσχημα εδώ που τα λέμε.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση των πρωταθλητών Αγγλίας δεν ξεφεύγει από τα… συνηθισμένα. Πως μπορούσε να γίνει αυτό άλλωστε; Το κόκκινο είναι αυτό που έχει και φέτος κυρίαρχη θέση. Με τις λευκές και τιρκουάζ λεπτομέρειες να είναι εκείνες που προσθέτουν το κάτι… παραπάνω και κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή τη φανέλα των “reds”.

Δεν ξέρουμε αν οι νέες εμφανίσεις θα φέρουν γούρι στους παίκτες της Λίβερπουλ. Όμως, σίγουρα αυτές είναι αντάξιες τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας που έχει “χτίσει” ο Γερμανός τεχνικός τα τελευταία χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ