ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους πάνε και για 2η ανταλλαγή

Ανταλλαγή νούμερο δύο για Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους με τους Ράκιτιτς και Μπεντανκούρ να είναι τα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους πάνε και για 2η ανταλλαγή

Μετά την ανταλλαγή Πιάνιτς με Αρτούρ από ότι φαίνεται θα έχουμε και δεύτερη ανταλλαγή ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες μετά την πρώτη μεταξύ τους συνδιαλλαγή φαίνεται ότι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας και είναι έτοιμες για περαιτέρω συνεργασία. Αρκεί βέβαια, αυτή η συνεργασία να βρίσκει κατά κάποιο τρόπο και τις δύο ομάδες κερδισμένες.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχει αποφασίσει ότι ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Κροάτης παρόλο που έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο και πάντοτε στην καριέρα του στη Βαρκελώνη λογιζόταν ως βασικός, για λόγους που δεν έχουν βγει προς τα έξω, εδώ και ένα χρόνο οι μπλαουγκράνα προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν. Μάλιστα, ο Ράκιτιτς συνεχώς εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια της ομάδας και κυρίως προσφέρεται ως αντάλλαγμα δεξιά και αριστερά, σε μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ της Γιουβέντους. Επειδή όμως δεν έχει τα χρήματα για να τον πάρει, προσπαθεί να δελεάσει τη γηραιά κυρία διαφορετικά. Δηλαδή, κερδίζοντας κάποια έκπτωση μέσω Ράκιτιτς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση του συλλόγου προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ και τον Ράκιτιτς για να κάνει δικό της τον 23χρονο μπεντακούρ. Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους πάνε και για 2η ανταλλαγή

Τα δύο στηρίγματα της Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα προσπαθεί να πείσει τη Γιουβέντους με αυτή την πρόταση, στηριζόμενη σε δύο βασικούς πυλώνες. Από την μία, είναι η καλή σχέση των δύο ομάδων μετά την ανταλλαγή Πιάνιτς – Αρτούρ. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας λοιπόν και με μελλοντικό πλάνο περαιτέρω καλής σχέσης, στην Ισπανία θεωρούν ότι μπορούν να πείσουν τη Γιούβε. Το δεύτερο στοιχείο στο οποίο πατάνε, είναι η πολιτική των Ιταλών. Η Γιουβέντους ανέκαθεν αρέσκεται να στηρίζεται σε έτοιμους παίκτες. Κι ένας τέτοιος είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο 32χρονος Κροάτης έχει την εμπειρία να προσφέρει άμεσα αυτό που ζητούν οι Ιταλοί. Στο Τορίνο καίγονται για ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ακόμα στο υψηλό επίπεδο. Οπότε, είναι πιθανό να είναι ανοιχτοί στην προοπτική ενός ποδοσαφιριστή που ξέρει καλά από πρωταθλητισμό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ