Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους πάνε και για 2η ανταλλαγή

Ανταλλαγή νούμερο δύο για Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους με τους Ράκιτιτς και Μπεντανκούρ να είναι τα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Μετά την ανταλλαγή Πιάνιτς με Αρτούρ από ότι φαίνεται θα έχουμε και δεύτερη ανταλλαγή ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες μετά την πρώτη μεταξύ τους συνδιαλλαγή φαίνεται ότι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας και είναι έτοιμες για περαιτέρω συνεργασία. Αρκεί βέβαια, αυτή η συνεργασία να βρίσκει κατά κάποιο τρόπο και τις δύο ομάδες κερδισμένες.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχει αποφασίσει ότι ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Κροάτης παρόλο που έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο και πάντοτε στην καριέρα του στη Βαρκελώνη λογιζόταν ως βασικός, για λόγους που δεν έχουν βγει προς τα έξω, εδώ και ένα χρόνο οι μπλαουγκράνα προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν. Μάλιστα, ο Ράκιτιτς συνεχώς εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια της ομάδας και κυρίως προσφέρεται ως αντάλλαγμα δεξιά και αριστερά, σε μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ της Γιουβέντους. Επειδή όμως δεν έχει τα χρήματα για να τον πάρει, προσπαθεί να δελεάσει τη γηραιά κυρία διαφορετικά. Δηλαδή, κερδίζοντας κάποια έκπτωση μέσω Ράκιτιτς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση του συλλόγου προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ και τον Ράκιτιτς για να κάνει δικό της τον 23χρονο μπεντακούρ. Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους πάνε και για 2η ανταλλαγή

Τα δύο στηρίγματα της Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα προσπαθεί να πείσει τη Γιουβέντους με αυτή την πρόταση, στηριζόμενη σε δύο βασικούς πυλώνες. Από την μία, είναι η καλή σχέση των δύο ομάδων μετά την ανταλλαγή Πιάνιτς – Αρτούρ. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας λοιπόν και με μελλοντικό πλάνο περαιτέρω καλής σχέσης, στην Ισπανία θεωρούν ότι μπορούν να πείσουν τη Γιούβε. Το δεύτερο στοιχείο στο οποίο πατάνε, είναι η πολιτική των Ιταλών. Η Γιουβέντους ανέκαθεν αρέσκεται να στηρίζεται σε έτοιμους παίκτες. Κι ένας τέτοιος είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο 32χρονος Κροάτης έχει την εμπειρία να προσφέρει άμεσα αυτό που ζητούν οι Ιταλοί. Στο Τορίνο καίγονται για ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ακόμα στο υψηλό επίπεδο. Οπότε, είναι πιθανό να είναι ανοιχτοί στην προοπτική ενός ποδοσαφιριστή που ξέρει καλά από πρωταθλητισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ