ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πάει για τον νέο Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον νέο Ραφαέλ Βαράν, εν ονόματι Μπενουά Μπαντιασίλ της Μονακό, έχει ξεχωρίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει να τον φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάει για τον νέο Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήταν και ο μεγάλος στόχος τη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται με ηρεμία για την επόμενη χρονιά. Έχει ακόμα το Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά της αλλά ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ήδη. Εξάλλου τα πράγματα για τη βασίλισσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι καθόλου εύκολα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία. Αρχή στις μεταγραφικές κινήσεις της Ρεάλ θα γίνει με την ενίσχυση της άμυνας. Μπορεί η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να πήγε περίφημα στο αμυντικό κομμάτι στη Λα Λίγκα, παρόλα αυτά, ο Γάλλος κοιτάει μπροστά και θέλει να κάνει μία επένδυση για το μέλλον. Αυτή η επένδυση, ακούει στο όνομα, Μπενουά Μπαντιασίλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπενουά Μπαντιασίλ, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως νέος Ραφαέλ Βαράν. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης, «AS», η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει προσεγγίσει τη Μονακό και ζήτησε τα δικαιώματα του 19χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Ο  Μπαντιασίλ εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1 και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Συγκεκριμένα, αν και μόλις 19 ετών, ξεκίνησε 16 φορές βασικό στο γαλλικό πρωτάθλημα και πρόλαβε να δείξει πολύ καλά στοιχεία. Πάει για τον νέο Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Υπάρχει τιμή για τον παίκτη

Η Μονακό που αρέσκεται να βγάζει ταλέντα και να τα μοσχοπουλάει έχει ήδη ορίσει τιμή για τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, κοστολογεί τον νεαρό στόπερ στα 30 εκατ. ευρώ. Προφανώς και είναι ένα ποσό το οποίο δεν είναι καθόλου μικρό για έναν ποδοσφαιριστή που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Ειδικά, όταν μπαίνει στην εξίσωση και ο κορωνοϊός που έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Παρόλα αυτά, επουδενί αυτά τα χρήματα δεν είναι απλησίαστα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά όταν υπάρχει προοπτική για έναν ποδοσφαιριστή. Φυσικά τα χρήμα φαίνονται ακόμα λιγότερα, όταν βάζει το χεράκι του ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο προπονητής των μερένχες έχει διαλέξει τον Μπαντιασίλ, ο οποίος και αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ