Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ και μόνο Ρεάλ θέλει ο Καμαβινγκά!
Ευρώπη

Ρεάλ και μόνο Ρεάλ θέλει ο Καμαβινγκά!

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά ζήτησε από τη Ρεν να απορρίψει κάθε προσφορά από οποιαδήποτε ομάδα, πλην της Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο εκεί θέλει να πάει!

01.08.2020 | 22:10

Είναι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σπουδαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Και οι τρεις. Αλλά αυτός έχει… μάτια μόνο για τη Ρεάλ! Ο λόγος για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά. Τον μέσο της Ρεν ο οποίος έχει προσελκύσει πολλές ομάδες. Κυρίως εξαιτίας της ΤΡΟΜΕΡΗΣ εμφάνισής του τον Αύγουστο του 2019 κόντρα στην Παρί.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η συνολική του παρουσία φέτος. Με τις 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 2.783 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Τα άπειρα χιλιόμετρά του και οι σπουδαίες εμφανίσεις του. Με τον Καμαβινγκά να παίζει κρισιμότατο και πολύ σημαντικό ρόλο στην τεράστια επιτυχία της Ρεν. Η οποία τερμάτισε στην 3η θέση της Ligue 1 και κέρδισε εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου!

Όλα αυτά έχουν στρέψει τα βλέμματα των Παρί, Μπάγερν πάνω του. Με τις φήμες να μιλούν και για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη «Βασίλισσα» να είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρει τον Καμαβινγκά. Καθώς ο 17χρονος χαφ θέλει να μετακομίσει μόνο στη Μαδρίτη. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τους διοικούντες τη Ρεν να απορρίψουν κάθε άλλη πρόταση. Από κάθε άλλη ομάδα. Εκτός της Ρεάλ φυσικά!

Το οικονομικό σκέλος και η… γαλλική αποικία

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας πάντως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμη. Ούτε επίσημα. Ούτε ανεπίσημα. Με τις πληροφορίες να λένε πως πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση του Καμαβινγκά το επόμενο καλοκαίρι. Εκείνο του 2021. Οι «μερένχες» ελπίζουν να είναι πιο προσιτός ο παίκτης όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Και να είναι και οι ίδιοι σε μία πιο άνετη κατάσταση. Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει οικονομικά προβλήματα σε πολλούς συλλόγους. Και όλοι… φυλάγονται πλέον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως κινείται με τον ίδιο ρυθμό για δύο Γάλλους. Για τον Κιλιάν Μπαμπέ και τον Καμαβινγκά. Περιμένει πρώτα. Δεν βιάζεται. Και μεταθέτει, όπως όλα δείχνουν, για την επόμενη χρονιά όλες τις εξελίξεις. Και την πιθανότητα να καταθέσει προτάσεις.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, τη σεζόν 2021-22, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να γίνει… γαλλική αποικία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version