ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ρονάλντο: «Ένιωσα προδομένος από την Ίντερ…»

Ο Ρονάλντο μίλησε για την αγάπη που είχε προς την Ίντερ, τονίζοντας ωστόσο πως οι «νερατζούρι» δεν... έδειξαν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν!

Ρονάλντο: «Ένιωσα προδομένος από την Ίντερ…»

Ο Ρονάλντο, το φαινόμενο του ποδοσφαίρου! Κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος κεντρικός επιθετικός όλων των εποχών και όχι άδικα. Ο Βραζιλιάνος άσσος έκανε μυθικά πράγματα στην καριέρα του και αν δεν είχε υποστεί και τους τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, θα είχε προσφέρει ακόμα περισσότερα στο άθλημα.

Αν μη τι άλλο ο βετεράνος πλέον άσσος ξεκίνησε την μαγική του καριέρα στην Αϊντόφεν και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα. Το 1997 όμως η Ίντερ όντας… ενθουσιασμένη με τον Ρονάλντο, προχώρησε στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Το φαινόμενο έγινε από τους πλέον αγαπημένους της εξέδρας των νερατζούρι. Αγωνίστηκε σε 98 αναμετρήσει σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 59 γκολ. Στα χρόνια παρουσίας του στους Μιλανέζους κατέκτησε ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο ηγέτης των νερατζούρι καθώς στάθηκε άτυχος και υπέστη δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Έτσι αποχώρησε το 2002 με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο μίλησε στην ιταλική Gazzetta dello Sport, τονίζοντας πως περίμενε πως και πως μια προσφορά από την Ίντερ για να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν ήρθε ποτέ….

Αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα με 4-2 από την Λάτσιο το 2002, με την Ίντερ να χάνει έτσι τον τίτλο…

«Ο τραυματισμός είναι το… πεπρωμένο σου. Αλλά εμείς φταίμε για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Μαϊου και χάσαμε τον τίτλο. Όταν έχεις την τύχη στα χέρια σου και σου γλιστράει, τότε δεν σου φταίει κανείς άλλος. Απλά δεν ήμασταν ο εαυτός μας και ποτέ δεν καταλάβαμε το τι συνέβη. Για αυτό έκλαιγα στο τέλος. Αυτοί οι τίτλοι ήταν το λιγότερα που θα μπορούσα να προσφέρω στους φίλους της ομάδας για την αγάπη που μου είχαν δείξει. Δεν ήξερα πως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι αυτό», τόνισε.

Η επιστροφή στο Μιλάνο για χάρη της… Μίλαν

«Δεν πήγαινα και τόσο καλά, ωστόσο ο κ. Μπερλουσκόνι και ο κ. Γκαλιάνι έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα. Είναι μια ευχάριστη ανάμνηση και υπάρχει τεράστιος σεβασμός ανάμεσα μας. Τώρα μοιάζει εύκολο να το λέω, αλλά εκείνη την στιγμή εγώ ήθελα μόνο να επιστρέψω στην Ίντερ. Έκανα τα πάντα για να γυρίσω. Περίμενα αρκετά. Όμως η Ίντερ δεν μου έδινε καμία απάντηση. Δεν ένιωσα πως αδίκησα την Ίντερ, αντιθέτως ένιωσα προδομένος από αυτήν. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να πάω στην Μίλαν», ανέφερε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ