Μπάγερν Μονάχου

Ρουμενίγκε για Τιάγκο: “Θέλει να φύγει και το σεβόμαστε”

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε επισημοποίησε την πρόθεση Τιάγκο να φύγει από την ομάδα αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτό θα συμβεί μόνο αν έρθει καλή πρόταση.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μίλησε για το θέμα Τιάγκο που απασχολεί πολύ έντονα τη Μπάγερν Μονάχου το τελευτάιο διάστημα. Ο Ισπανός αν και έχει ακόμα συμβόλαιο φεύγει από το Μόναχο. Έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα ότι επιθυμεί νέες παραστάσεις στην καριέρα του και οι Βαυαροί ετομάζοντα να δεχτούν προτάσεις ώστε να μην χάσουν τον ποδοσαφιριστή τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ρουμενίγκε μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο. Ο θρύλος της Μπάγερν εκτός από το να αποκαλύψει τι έχει γίνει με τον Τιάγκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα απλά επειδή το θέλει. Η Μπάγερν περιμένει πρόταση και μάλιστα μία τέτοια που θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις της. Ρουμενίγκε για Τιάγκο: "Θέλει να φύγει και το σεβόμαστε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ρουμενίγκε

«Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι ο παίκτης θα ανανεώσει με την ομάδα και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν. Όμως μέσα στον Ιούλη ο Τιάγκο ενημέρωσε τον Σαλιχάμιτζιτς πως επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό και να αλλάξει παραστάσεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την θέληση του ποδοσφαιριστή. Έχω τεράστιο σεβασμό στον συγκεκριμένο και θεωρώ ότι είναι ένας εκπληκτικός χαφ και εξίσου καλός χαρακτήρας. Αν θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή» τόνισε χαρακτηριστικά ο πάλαι ποτέ παίκτης των Βαυαρών.

Ωστόσο, ο Ρουμενίγκε ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις των Γερμανών για την παραχώρηση του Ισπανού άσου. «Ο Τιάγκο έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τη Μπάγερν. Αν συμφωνήσει με οποιοδήποτε σύλλογο θα πρέπει κι εμείς να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Δεν πρόκειται να κάνουμε καλοκαιρινές εκπτώσεις» επισήμανε ο ισχυρός άνδρας του βαυαρικού σωματείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ