ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τρεμπλούχος μέσα από τα πέναλτι η Παρί!

Η Λυών πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, όμως η τύχη ήταν με το μέρος Της Παρί που κατέκτησε και το Λιγκ Καπ λίγες μέρες μετά το Κύπελλο Γαλλίας

Τρεμπλούχος μέσα από τα πέναλτι η Παρί!

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι αναδείχθηκε κυπελλούχος Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν επικρατώντας της Λυών με 6-5. Η αναμέτρηση σε κανονική διάρκεια και παράταση έληξε ισόπαλη μe 0-0, όμως στα πέναλτι η θεά Τύχη χαμογέλασε στην Παρί.

Μονόδρομος για τη Λυών η κατάκτηση

Με την πλάτη στον τοίχο βρισκόταν η Λυών, η οποία κυριολεκτικά καιγόταν για το συγκεκριμένο τρόπαιο. Η πρόωρη λήξη του «Σαμπιονά» την άφησε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η κατάκτηση του τίτλου θα της έδινε το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν και την οικονομική «ανάσα» που χρειάζεται η ομάδα.

Αυτό έδειξε από τα πρώτα λεπτά απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας. Οι «Λυωναί» έδειξαν πολύ πιο πρόθυμοι να χτυπήσουν το παιχνίδι, έχοντας τον σχετικό έλεγχο του αγώνα. Αν και οι Παριζιάνοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα (Νεϊμάρ, 9′), η Λυών είχε την κατοχή και τα σουτ. Προσπάθειες όμως οι οποίες κατέληξαν εκτός εστίας.

Χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο ημίχρονο είχε ο Γκουεγιέ (43′), όμως ο Λόπες με καλή επέμβαση κράτησε το 0-0 για την ομάδα του.

Παράταση και τελικά πέναλτι

Η επανέναρξη ξεκίνησε με τη Λυών να έχει σπουδαία χαμένη ευκαιρία. Ο Ντεπάι βρήκε χώρο στο 50′ και ζύγισε ένα όμορφο σουτ από την άκρη της περιοχής. Για κακή του τύχη όμως η προσπάθεια του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κέιλορ Νάβας.

Τα λεπτά κυλούσαν και η συμπλήρωση των 90′ πλησίαζε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-1 με τον Κορνέ στο 82′. Ο Κοσταρικανός πορτιέρο της Παρί όμως έδειξε ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ. Μόλις 5 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Παριζιάνων να απειλήσουν. Ο Νεϊμάρ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Λόπες, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Λυών έδιωξε σε κόρνερ. Λίγο αργότερα ήρθε το τελικό σφύριγμα, με τον τελικό να οδηγείται στην παράταση.

Το έξτρα μισάωρο αγώνα κρίθηκε ανίκανο να αναδείξει νικητή και η διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε. Στις πρώτες 10 εκτελέσεις και 10 παίκτες κατάφεραν να βρουν στόχο. Ο Μπερτράν Τραορέ ήταν ο πρώτος που αστόχησε από την άσπρη βούλα, δίνοντας θέση ισχύος στους Παριζιάνους. Ο Πάμπλο Σαράμπια δεν λάθεψε, σκόραρε και χάρισε το κύπελλο και το τρεμπλ στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ