ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έλειπε ο Κριστιάνο, «χόρευε» η Ρόμα (vid)

Απόντος Κριστιάνο η Ρόμα κατάφερε να κλείσει ιδανικά τη σεζόν αλώνοντας το Τορίνο επικρατώντας της πρωταθλήτριας Γιουβέντους με 3-1.

Έλειπε ο Κριστιάνο, «χόρευε» η Ρόμα (vid)

Φινάλε στο πρωτάθλημα για την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, με την αναμέτρηση κόντρα στην Ρόμα στο Τορίνο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετά νέα πρόσωπα αφήνοντας μεταξύ άλλων εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «Μπιανκονέρι» χωρίς άγχος μετά την κατάκτηση του 9ου σερί πρωταθλήματος ήθελαν να δουν στο χορτάρι του Τορίνο νέους ποδοσφαιριστές.

Απέναντι στη Μεγάλη Κυρία η Ρόμα, η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να κλειδώσει θέση Ευρώπης. Οι «Τζιαλορόσι» επισκέφθηκαν το Τορίνο με σκοπό να κλείσουν τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έδειξαν τις διαθέσεις τους απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Γιουβέντους στο παιχνίδι. Στο 5ο λεπτό ο Γκονζάλο Ιγκουαίν πάτησε περιοχή και με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι «Μπιανκονέρι» ωστόσο επαναπαύτηκαν και χωρίς να το πολυκαταλάβουν το πλήρωσαν.

Στο 20′ ο Κάλινιτς έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία δίνοντας νέο ενδιαφέρον ανεβάζοντας ξανά την ψυχολογία της ομάδας του. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους σε χαμηλό επίπεδο. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «χτυπήσουν» ξανά και να φέρουν τούμπα τον αγώνα. Στο 44′ οι Ρωμαίοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περότι με τον ταλαντούχο άσσο να φέρνει μπροστά την Ρόμα 2-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο. Οι πρωταθλητές Ιταλίας παίζοντας με σβηστές μηχανές δεν έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Αντίθετα, η Ρόμα συνέχισε να κινείται απειλητικά στην αντίπαλη άμυνα. Η διάθεσή της μάλιστα στο 52′ μετουσιώθηκε σε ακόμη ένα τέρμα.

Δράστης και πάλι ο Περότι με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να κερδίζει τον Σέζνι και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Με τα δύο τέρματα μπροστά, οι Ρωμαίοι κατάφεραν μέχρι το τέλος να διαχειριστούν ιδανικά το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μαζεύοντας το ματς όμως η άμυνα της Ρόμα έδειξαν απόψε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους «Τζιαλορόσι» να φεύγουν νικητές από μια έδρα που υπό άλλες συνθήκες τα πράγματα ίσως να μην γίνονταν έτσι. Από την άλλη η τελική βαθμολογία βρίσκει μόνη πρώτη τη Γιουβέντους για ένατη συνεχόμενη χρονιά.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ