ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Μετά τον Τότι “χρυσός” έγινε ο Ιμόμπιλε!

Έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια, ώστε να βρεθεί κάποιος Ιταλός παίκτης, μετά τον Φραντσέσκο Τότι που θα έπαιρνε το "Χρυσό Παπούτσι". Αυτός ήταν ο Ιμόμπιλε.

Μετά τον Τότι “χρυσός” έγινε ο Ιμόμπιλε!

Η σεζόν δεν ήταν άσχημη για την Λάτσιο. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι Ρωμαίοι ήταν από τις θετικές εκπλήξεις της φετινής Σέριε Α που τελείωσε. Ένας από τους λόγους δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός στράικερ έκανε πράγματα και θαύματα με τους “λατσιάλι”.

Σημείωσε παραπάνω από τριάντα γκολ. 36 για την ακρίβεια! Λογικό και επόμενο να κατακτήσει τόσο την κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη! Επίτευγμα κάτι παραπάνω από σημαντικό. Μιας και αν σκεφτεί κανείς πότε ήταν ο τελευταίος Ιταλός που κατάφερε κάτι τέτοιο θα πρέπει να γυρίσει πολύ πίσω τον χρόνο.

Πριν τον Ιμόμπιλε “χρυσός” ήταν ο Φραντσέσκο Τότι. Ο θρύλος της Ρόμα έκανε… θρυλικά πράγματα την σεζόν 2006-2007 με 26 “τεμάχια” σε 52 παιχνίδια. Όμως, μετά τον “αυτοκράτορα” των “τζιαλορόσι” έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια, ώστε το “χρυσό παπούτσι” να επιστρέψει και πάλι σε παίκτη της Σέριε Α. Και τώρα τι για τον Ιμόμπιλε;

Και τώρα τι για τον Ιμόμπιλε;

Πιο πάνω σας είπαμε για τα στατιστικά στοιχεία του “μπόμπερ” της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε. Το να βγαίνει κανείς πρώτος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη μόνο μικρό πράγμα δεν είναι. Ωστόσο, αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τον Ιταλό φορ αν αναλογιστεί κανείς ποιους άφησε πίσω.

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Τζέιμι Βάρντι είναι μόλις μερικοί από εκείνους που έφαγαν την… σκόνη που κέρασε ο ηγέτης των “λατσιάλι”. Ο έμπειρος φορ για την ώρα δείχνει ότι αυτό που έχει στο μυαλό του είναι η ιταλική ομάδα. Δείχνει να περνάει καλά και να ευχαριστιέται και πάλι το ποδόσφαιρο.

Κάτι που επιβεβαιώνουν όχι μόνο τα γκολ του, αλλά και οι εμφανίσεις του γενικότερα. Δεν αποκλείεται να δεχτεί κάποια δελεαστική πρόταση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είτε από ομάδα της Ιταλίας, είτε από κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Ωστόσο, δύσκολα μπορεί να γίνει αυτή αποδεκτή μιας και η Λάτσιο δεν τον έχει προς πώληση, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να “ψάχνεται” ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ