ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ποτσετίνο: “Να πάω στην Μπαρτσελόνα; Ποτέ δεν ξέρεις!”

Μόνο απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το σενάριο να δούμε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ποτσετίνο: “Να πάω στην Μπαρτσελόνα; Ποτέ δεν ξέρεις!”

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι εδώ καιρό χωρίς ομάδα. Ο ίδιος ήθελε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα, ώστε να ξεκουραστεί όταν έφυγε από την Τότεναμ. Από την άλλη το μέλλον του Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα μόνο σίγουρο δεν είναι. Κάθε άλλο μάλιστα. Αν οι Καταλανοί δεν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δύσκολα θα παραμείνει σε αυτούς.

Ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει πολύ καλά την Βαρκελώνη. Άλλωστε εκεί έκανε “όνομα”. Στον πάγκο της Εσπανιόλ τον έμαθε όλη η Ισπανία -και όχι μόνο-. Οπότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί. Παρά το γεγονός πως πριν από μερικά χρόνια είχε πει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην “Μπάρτσα”.

“Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να πάω πίσω στο ράντσο μου στην Αργεντινή, παρά να γίνω προπονητής στην Μπαρτσελόνα”, έλεγε τον Χειμώνα του 2018 ο Ποτσετίνο. Πλέον όμως δεν είναι τόσο αρνητικός αν και εφόσον του εμφανιστεί μια τέτοια ευκαιρία μπροστά στον δρόμο του. Δεν αποκλείει τίποτα ο Ποτσετίνο!

Δεν αποκλείει τίποτα ο Ποτσετίνο!

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα και εύκολα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει σε κάποια ομάδα. Η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος σταθμός του αν και εφόσον οι δύο πλευρές ξεκινήσουν επίσημες επαφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

“Έχω κάνει διάφορες κουβέντες με αρκετές ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είμαι σε μία φάση που θα ήθελα να επιστρέψω και πάλι στον πάγκο κάποιου συλλόγου. Ωστόσο, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που με θέλουν να είμαι κοντά στην Μπαρτσελόνα. Απλά πέτυχα κατά λάθος ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο τον κύριο Μπαρτομέου και μιλήσαμε.

Όμως τα ΜΜΕ το είδαν σαν… κάτι άλλο να συνέβαινε. Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη που σημαίνει πολλά για εμένα. Άλλωστε εκεί ήμουν για αρκετά χρόνια λόγω της Εσπανιόλ. Τότε είχα κάνει και μερικές δηλώσεις για τις οποίες έχω μετανιώσει τώρα και δεν νομίζω ότι με εκφράζουν τόσο. Αλλά στη ζωή όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το να πάω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ