ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Κακοί… οιωνοί για τη Ρεάλ κόντρα στη Σίτι

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη αν θέλει να περάσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι, με την προϊστορία αντίπαλό της.

Κακοί… οιωνοί για τη Ρεάλ κόντρα στη Σίτι

Οι αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινούν ξανά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» (8/8). Οι «μερένχες» είχαν ηττηθεί με 1-2 στον πρώτο αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και καλούνται να ανατρέψουν το σκορ. Ωστόσο η προϊστορία αλλά και μερικά άλλα στατιστικά δεν είναι με το μέρος της…

«Ακέφαλη» χωρίς τον Ράμος, ποτέ ανατροπή από εντός έδρας ήττα

Αρχικά το κυριότερο στατιστικό είναι πως ποτέ δεν έχει ανατρέψει σειρά αγώνων, όταν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είχε ηττηθεί. Αυτό έχει συμβεί 4 φορές στο παρελθόν και καμία από αυτές δεν κατάφερε να επιστρέψει. Συγκεκριμένα, Μπάγερν το 2000-’01 (0-1, 2-1), Αρσεναλ το 2005-’06 (0-1, 0-0), Λίβερπουλ το 2008-’09 (0-1, 4-0) και  Μπαρτσελόνα το 2010-’11 (0-2, 1-1), ανάγκασαν τη «βασίλισσα» να δημιουργήσει μια κακή παράδοση.

Σαν μην έφτανε αυτό το στατιστικό, η απουσία του Σέρχιο Ράμος μπορεί να αποδειχθεί κομβική. Ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάζει λόγω καρτών και ο Μιλιτάο θα καλύψει το κενό του. Ωστόσο, τα τελευταία 3 χρόνια όσες φορές έχει απουσιάσει ο Ράμος από παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ δεν… περνάει καλά. Σε συνολικά 6 παιχνίδια με τον 34χρονο εκτός ομάδας, η «βασίλισσα» έχει γνωρίσει 5 φορές την ήττα! Γιουβέντους (2017-18, 3-0), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2018-19, 1-0 και 0-3), Άγιαξ (2018-19, 1-4) και Μπριζ (2019-20, 3-1), ταπείνωσαν την… ακέφαλη Ρεάλ.

Οι δύο πρώην «μπλε» βλέπουν… εφιάλτες κόντρα στη Σίτι

Τα κακά σημάδια όμως δεν τελειώνουν εκεί για τους «μερένχες». Οι δύο πρώην παίκτες της Τσέλσι και νυν της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά και Εντέν Αζάρ, βλέπουν τη Σίτι και… τρέμουν. Αυτό, καθώς αμφότεροι έχουν τη δική τους πολύ κακή παράδοση απέναντι στους «πολίτες».

Ο Βέλγος πορτιέρο, φέτος ήταν καθοριστικός για την πορεία της Ρεάλ προς τον τίτλο της Πριμέρα (21 φορές ανέπαφη εστία). Ωστόσο οι αριθμοί του απέναντι στη Σίτι είναι τουλάχιστον απογοητευτικοί. Σε συνολικά 9 αναμετρήσεις, ο Κουρτουά έχει δεχθεί 11 τέρματα απέναντι στους «πολίτες». Η χειρότερη εμφάνιση του ήρθε τον Απρίλιο του 2016, όταν και η Τσέλσι είχε ηττηθεί με 0-3 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Καλύτερα δεν είναι και τα νούμερα του έτερου Βέλγου, Εντέν Αζάρ. Ο 29χρονος δεν διανύει την… καλύτερη σεζόν του στη Μαδρίτη, όμως και το ιστορικό του στο «Έτιχαντ» είναι εξίσου κακό. Στην Αγγλία ο Αζάρ έμεινε για 7 χρόνια, ταξιδεύοντας 8 φορές στην έδρα της Σίτι. Από όλες αυτές τις επισκέψεις του, μόλις μια φορά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας άκαρπος τις υπόλοιπες 7

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ