ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Με όλα της τα «όπλα» η Ρεάλ στο Έτιχαντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καταθέσει... ψυχή κυνηγώντας με όλες τις δυνάμεις την ανατροπή στο Έτιχαντ επί της πεινασμένης Μάντσεστερ Σίτι.

Με όλα της τα «όπλα» η Ρεάλ στο Έτιχαντ

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει. Αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά τέτοια εποχή θα βρισκόμασταν στους προκριματικούς γύρους. Η πανδημία όμως άλλαξε άρδην το σκηνικό. Σε λίγες ημέρες το σεντόνι που κουνηθεί για τους επαναληπτικούς της φάσης των «16». Σε ένα από τα ζευγάρια, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται στο Έτιχαντ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Μαδριλένοι ταξιδεύουν στο Νησί όντας με την πλάτη στον τοίχο. Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι «Πολίτες» πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση κατάφεραν να θριαμβεύσουν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Νίκη με 2-1 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και η αποστολή της «Βασίλισσας» στον επαναληπτικό γίνεται… βουνό.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα. Οι Μαδριλένοι επέστρεψαν σαρωτικοί μετά την καραντίνα κατακτώντας πανηγυρικά το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Σίγουρα η πρόκληση στο Έτιχαντ είναι αρκετά δύσκολη, όμως στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματούν να πιστεύουν πως όλα μπορούν να συμβούν. Έτοιμη η Ρεάλ για το Έτιχαντ

Με Αζάρ η Ρεάλ για την ανατροπή

Οι εντατικές προπονήσεις των τελευταίων ημερών φέρνουν στο προσκήνιο την πιθανή ενδεκάδα. Τους ποδοσφαιριστές που ο «Ζιζού» σκέφτεται να ξεκινήσει στην πιο κρίσιμη ευρωπαϊκή εμφάνιση της ομάδας μέχρι την επόμενη. Τα πλάνα του Γάλλου τεχνικού 24ωρο με το 24ωρο γίνονται όλο και πιο καθαρά.

Έτσι όπως φαίνεται ο Κουρτουά θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Καρβαχάλ, Βαράν, Μιλιτάο και Μεντί. Στο κέντρο ο Ζιντάν υπολογίζει κανονικά την μαγική τριάδα. Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος θα αναλάβουν να πάρουν την κατοχή του ματς. Στην επίθεση, οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν με τους Αζάρ, Μπενζεμά και Βινίσιους.

Ο Εντέν Αζάρ επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον επικείμενο τελικό. Ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα. Εξαρχής η αποστολή είναι δύσκολη, όμως η Ρεάλ δεν μπορεί από τ να μην πιστεύει στην ανατροπή. Στην Μάντσεστερ Σίτι πάντως περιμένουν όντας επιφυλακτικοί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ