ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Νέο πανηγυρικό “άκυρο” από Γουίλιαν σε Τσέλσι!

Άκαρπη αποδείχτηκε η τρίτη προσέγγιση των ανθρώπων της Τσέλσι προς τον Γουίλιαν, ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Κλείνει στην Άρσεναλ ο έμπειρος χαφ.

Νέο πανηγυρικό “άκυρο” από Γουίλιαν σε Τσέλσι!

Απανωτές ήττες για την Τσέλσι από την Άρσεναλ τις τελευταίες ημέρες. Στους “μπλε” δεν έφτανε μόνο ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στους “κανονιέρηδες”. Φαίνεται πως θα χάσουν και ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό “γρανάζι” από τη μηχανή τους. Ο λόγος για τον Γουίλιαν.

Όπως έκανε γνωστό το “France Football” ο έμπειρος μέσος είχε νέα συνάντηση με τους Λονδρέζους. Η τρίτη που γίνεται, ώστε να τον πείσουν να παραμείνει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Ωστόσο, και αυτή είχε την ίδια κατάληξη με τις άλλες. Δεν βοήθησε πουθενά. Οι δύο πλευρές όσο και αν προσπάθησαν να βρουν μία “χρυσή τομή” αυτή εν τέλει δεν βρέθηκε πουθενά. Οπότε συμφώνησαν ότι διαφωνούν.

Κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος χαφ μέσα στις επόμενες ημέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος. Έτσι, θα έχει το δικαίωμα να πάει στην ομάδα που θα του καλύψει τις ανάγκες με την Τσέλσι να μην βάζει ούτε μία… λίρα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της. Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Γουίλιαν!

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ ο Γουίλιαν!

Μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον και μάλιστα έμπρακτα για τον Γουίλιαν είναι η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” ναι μεν μπορεί να κατέκτησαν το Κύπελλο κόντρα στην Τσέλσι. Ωστόσο, η πορεία τους τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα ήταν για… κλάματα. Ο Μίκελ Αρτέτα γνωρίζει από πρώτο χέρι πως πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση του έμπειρου μέσου όσο το δυνατόν πιο άμεσα γίνεται. Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί του και αυτές πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν θα πρέπει να προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν μέσα στις επόμενες ώρες ο Γουίλιαν δώσει τα χέρια με τους “κόκκινους” του Λονδίνου.

Η Άρσεναλ του προσφέρει συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για τουλάχιστον τρία χρόνια με περίπτωση ανανέωσης γι’ ακόμη ένα. Δηλαδή τέσσερα στο σύνολο. Η Τσέλσι σε κανένα σημείο των διαπραγματεύσεών της με τον Βραζιλιάνο δεν του έκανε πρόταση που θα είχε τόσο μεγάλο χρόνο διάρκειας. Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ