Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Εντέν Αζάρ θυμήθηκε τα… όργια του Κριστιάνο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

O Εντέν Αζάρ θυμήθηκε τα… όργια του Κριστιάνο (vid)

Ο Εντέν Αζάρ θέλει να ηγηθεί της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρει πως για να το κάνει αυτό θα πρέπει να πάρει παράδειγμα από τους καλύτερους.

03.08.2020 | 18:39

Είναι ο ποδοσφαιριστής που ήρθε στη Μαδρίτη για να απογειώσει τη «Βασίλισσα». Ο Εντέν Αζάρ στη πρώτη του χρονιά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να μπει στα… παπούτσια των μεγάλων που προηγήθηκαν. Ο Βέλγος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ όσο έπαιξε δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα του συλλόγου της Μαδρίτης.

Έναν χρόνο μετά από την υπογραφή του κάνοντας τον απολογισμό του ξέρει πως ήταν μια κακή χρονιά. Η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως προσφέρεται ως ευκαιρία για…. happy end για εκείνον. Η πρόκληση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλη και ο Αζάρ παρουσιάζεται έτοιμος.

Ο 29χρονος άσσος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς του. Έτσι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν αποκλείεται να τον ρίξει στη μάχη περιμένοντας από εκείνον το κάτι παραπάνω. Μια ενέργεια που θα μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στη «Βασίλισσα».

Ο Εντέν εκθείασε Κριστιάνο και Ζιντάν

Το Champions League είναι ο θεσμός που ζει και αναπνέει κάθε ποδοσφαιριστής. Η διοργάνωση – όνειρο που περιμένουν στις οθόνες οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Ο Εντέν Αζάρ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο Βέλγος περιμένει πως και πως την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μαδριλένικο Μέσο κλήθηκε μάλιστα να σχολιάσει στιγμές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γκολ που έμειναν χαραγμένα στο μυαλό του. Στην ερώτηση για το πιο ήταν το ομορφότερο τέρμα που έχει δει ως θεατής από το Τσάμπιονς Λιγκ η απάντηση του Βέλγου ήταν αφοπλιστική.

«Πιστεύω πως ήταν αυτό πριν δύο χρόνια. Το τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους. Πίστεψε με ήμουν μπροστά από την τηλεόραση και με το που το είδα αναφώνησα, τι γκολ είναι αυτό» ανέφερε ο Εντέν Αζάρ. Βέβαια δεν άφησε παραπονεμένο και τον νυν προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο γκολ του «Ζιζού» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι χαραγμένο στο μυαλό του 29χρονου άσσου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version